"check injection"

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Uporabniški avatar
morph

"check injection"

Odgovor Napisal/-a morph »

Rabim pomoc oz. informacijo.
Vceraj ko sem prizgal avto (Megane 2, 2003 1.9 DCI) mi je racunalnik napisal CHECK INJECTION in gori lucka za servis. Avto se obnasa cisto normalno. Po kaksen kilometru sem avto pred semaforjem ugasnil in spet prizgal, sporocilo je izginili.
Vecer in danes zjutraj ista pesem.
Ko je avto mrzel pise sporocilo, ko pa se segreje in ga ugasnem potem pa ponovno prizgem sporocilo izgine.

Avto se ves cas obnasa normalno.

lp in hvala za komentarje in pomoc
Uporabniški avatar
scenicII
Kraj: Okolica Celja

Re: "check injection"

Odgovor Napisal/-a scenicII »

Isti primer na svojem 1'9 dCi sem imel predlani ob priblizno istem casu, ko se zacne hladnejse obdobje z vec vlage. Vzrok je bilo prebijanje ene od grelnih sveck. Na servisu so se kar namucili s tem problemom, ker pri njih nikakor ni hotel pokazati te napake, po priklopu na racunalnik pa tudi ni bilo nobenih podatkov o kaki okvari. Avto je sicer deloval cisto normalno.....
Uporabniški avatar
meganeman
Kraj: Velenje

Odgovor Napisal/-a meganeman »

Ko je men to nazadnje napisalo avto sploh ni vzgal. Kr v prazno je verglal. Cist druga pesem, se je skurla ena elektronika v masini:(.
I have a need, the need for speed! Meganeman over and out...
Slika
http://megane-forum.eu/
Uporabniški avatar
ZZ-717
Kraj: Ljubljana - Šentvid

Odgovor Napisal/-a ZZ-717 »

urosh napisal/-a:Pr men je bil isti problem, pa je bla ena grelna svecka fuc in so mi pol zamnjal kr vse stiri in stvar dela. :D
tut js mev to problem...

isto je napisalo kot tebi....je sla pa najmanj ena grelna svecka...pelji k mehankarju pa ti jih bo zamenu..js sm dov takrat 12eur za grelnos svecko in pa 10eur za delo :wink:

SERVICE na armaturki je pa sam ugasnil :wink:
Slika
Uporabniški avatar
jazbec

Odgovor Napisal/-a jazbec »

Bo drzal, tud jest zamenjal grelno svecko in je ok.

LP
Uporabniški avatar
scythe

Odgovor Napisal/-a scythe »

Pri nam tudi zadnje case tole nagaja...avto kar sam ugasne in ko na novo zalaufas napise CHECK INJECTION :mad: Drugace ima masina isto moc ko prej pa vse...bom peljal k mehaniku pa bomo vidli kaj bo
Uporabniški avatar
ZZ-717
Kraj: Ljubljana - Šentvid

Odgovor Napisal/-a ZZ-717 »

rec d ti nj prever grelne svecke in katere so zanic tiste zamenjaj pa bo kul :wink:
Slika
Odgovori