Rabim pomoc oz. informacijo.
Vceraj ko sem prizgal avto (Megane 2, 2003 1.9 DCI) mi je racunalnik napisal CHECK INJECTION in gori lucka za servis. Avto se obnasa cisto normalno. Po kaksen kilometru sem avto pred semaforjem ugasnil in spet prizgal, sporocilo je izginili.
Vecer in danes zjutraj ista pesem.
Ko je avto mrzel pise sporocilo, ko pa se segreje in ga ugasnem potem pa ponovno prizgem sporocilo izgine.
Avto se ves cas obnasa normalno.
lp in hvala za komentarje in pomoc
"check injection"
Re: "check injection"
Isti primer na svojem 1'9 dCi sem imel predlani ob priblizno istem casu, ko se zacne hladnejse obdobje z vec vlage. Vzrok je bilo prebijanje ene od grelnih sveck. Na servisu so se kar namucili s tem problemom, ker pri njih nikakor ni hotel pokazati te napake, po priklopu na racunalnik pa tudi ni bilo nobenih podatkov o kaki okvari. Avto je sicer deloval cisto normalno.....
tut js mev to problem...urosh napisal/-a:Pr men je bil isti problem, pa je bla ena grelna svecka fuc in so mi pol zamnjal kr vse stiri in stvar dela.
isto je napisalo kot tebi....je sla pa najmanj ena grelna svecka...pelji k mehankarju pa ti jih bo zamenu..js sm dov takrat 12eur za grelnos svecko in pa 10eur za delo
SERVICE na armaturki je pa sam ugasnil