Sem ponosni lastnik scenica 1,9dCi letnik 2004. Avto je super ohranjen, par stvari pa seveda ne stima (logicno, saj je renault
Avto ima prostorocno odklepanje, ki zna obcasno povzrocati tezave. Ko probam odpreti prvic ne gre. Ko poskusim drugic se spusti zadnja desna sipa. Sele tretjic se odklene, ampak ne prepozna kartice, tako da moram spet odprt in zaprt vrata, sele nato se pripravi na vzig. Ali se da to tezavo resiti preprosto z resetiranjem racunalnika (kleme dol z akumulatorja za deset minut) in kaj moram paziti ko to pocnem (da ne zmedem kaj se bolj
Drugic. Imam dve kartici, samo druga je dolgo veljala za izgubljeno. Dejansko sem jo nasel sele po nakupu v enem izmed ogromno predalov. Kartica je "mrtva", ne reagira spljoh. Ali je mozno. da je baterija zaradi dolgega mirovanja popolnoma mrtva? Kako naj stestiram, ce je kartica sploh od tega avta? Kaksna je baterija v kartica in kje jo dobim?
Tretjic. Po preventivnem tehnicnem ki sem ga opravil (avto drugace se ne rabi na tehnicni drugo leto) naj bi bil fuc desni volanski koncnik. Na AMZS je dejal, da naj ponaredek se ne bi obstajal, da je edina varianta pooblasceni servis, ki pa mi ne disi... Kdo kaj vec ve o tem.
Avto je drugace perfekten, ob priliki (beri ko ga poslikam) ga predstavim v galeriji...
LP Nejc