Clio I ph1 1.2, l'.96 be bop
-
litlleracer
- Kraj: il.bistrica
hude feltne
pa tisto nalepko na blatniku dol vrz, sploh ni u stilu z avtom
aja, sm ze mau zamudu s komentarjem; drugac pa moj nasvet za styling avtomobila: sprednje in zadnje luci s slik photoshopa so hude in seveda pasejo na avto, lexus zadej je sploh hud, vsaj za moje pojme ful sedejo take luci na belo barvo
tud ce bi odbijace dau u belo sploh ne bi bilo slabo, mogoce samo spodnji del odbijacev, oz. da pustis crne v visini bocnih letvic
pa tisto nalepko na blatniku dol vrz, sploh ni u stilu z avtom
aja, sm ze mau zamudu s komentarjem; drugac pa moj nasvet za styling avtomobila: sprednje in zadnje luci s slik photoshopa so hude in seveda pasejo na avto, lexus zadej je sploh hud, vsaj za moje pojme ful sedejo take luci na belo barvo
tud ce bi odbijace dau u belo sploh ne bi bilo slabo, mogoce samo spodnji del odbijacev, oz. da pustis crne v visini bocnih letvic
-
litlleracer
-
litlleracer
-
litlleracer
-
litlleracer
-
litlleracer
a p si kj pobrusu prej celjusti ? oz spucu jih z razredcilom ? a mas ksno slikco k so sam celjusti slikane ?litlleracer napisal/-a:ma barval sem s sprejem...zascitu z casopisnim papirjem in posprical...
sam so celjusti neka cudna zlitina in j ful slabo prijamalo...pa sem parkrat ponovu zadevo![]()
in pol j prsla taka barva vn
-
litlleracer