Megane 2.0 16v
Megane 2.0 16v
Enega megana s takim motorjem imam ogledanega pa model pravi da popije pou litra olja na 1000km pa pravi da je to normalno da naj kateregakoli lastnika 2.0 16v megana al pa williamsa vprasam in da bo to potrdil???? MI kdo ki ima tak avto kaj vec pove? Je to res ali je ta masina ze bolj boga?
- killah bee
- Kraj: Ljubljana
Vam ga ne pije, k ga sparate
Je normalno da spije nekaj olja, sploh ce se motor dost vrti v visokih vrtljajih. je pa tud odvisno od olja: proizvajalec, gradacija...
Predvsem poglej ce kadi plavo, ti bo takoj pol jasno. Naj se nekdo pelje za tabo recimo po AC... das iz 4. v 3. prestavo in zahods. Ce pokadi plavo, pol bejz stran. V nasprotnem primeru je pa vredu
Je normalno da spije nekaj olja, sploh ce se motor dost vrti v visokih vrtljajih. je pa tud odvisno od olja: proizvajalec, gradacija...
Predvsem poglej ce kadi plavo, ti bo takoj pol jasno. Naj se nekdo pelje za tabo recimo po AC... das iz 4. v 3. prestavo in zahods. Ce pokadi plavo, pol bejz stran. V nasprotnem primeru je pa vredu
valda da ne, ce ti pa stoji avtoIschtwan napisal/-a:men ne popije tolk olja pa mam se navit motor
Pr men so bli tefloni menjani 3k km nazaj pa mi ga je pil kot zolna
Enigma motorsport
Nisi povedal kateri model masine...ce se gre za F7R714...morm rect da so masine bomba in to da spije toliko olja na 1000km...mislim da je potrebno naret generalko...bati+obrocki...stvar resena...drugace pa zna o tem kaj vec povedat Dr.S, ona fura zdaj mojo 2.0 16V...hehe, masine so pa tipi topi, seveda ce so prav cuvane...kar je iz moje strani seveda bla...
kdor ma tako masino itak da ne spara. jaz 100% nebi kupoval avta kateri nebi prej imel rednih servisov, k to je taka masina lohka zdrzi 400.000km, ce ga je pa model neki sam doma serviseru se posebi ce se ne spozna na masino pol je pa to bl ****, pa vprsanje kok je to zgonena masina, ce je zjebana ti se en orng servis ne resi masine. to lahko povem iz lastnih izkusenj ker sem kupoval opel astro 2.0 16v, in je na konc izpadl tako da je masi na cist u k... zarad tega ker jo je model sam doma serviseru....
Zdravo
Za ta motor pise v navodilih da je 1l/1000km v mejih normale. Liter na 1000km je uspelo tudi, ko je Avtomagazin delal test tam okoli 1992 s prakticno novim avtomobilom (pri povprecni porabi malo pod 12l bencina na 100km).
Seveda to velja pri voznji tam nekje cez 4k RPM, do te meje ne spije kapljice.
Tako, da upam, da se nihce ne cudi zakaj so skoraj vsi 16Vji ze bili zaribani (kdor maze ta vozi).
btw: BeaM_X, kdaj se slisima?
LP, Primoz
Za ta motor pise v navodilih da je 1l/1000km v mejih normale. Liter na 1000km je uspelo tudi, ko je Avtomagazin delal test tam okoli 1992 s prakticno novim avtomobilom (pri povprecni porabi malo pod 12l bencina na 100km).
Seveda to velja pri voznji tam nekje cez 4k RPM, do te meje ne spije kapljice.
Tako, da upam, da se nihce ne cudi zakaj so skoraj vsi 16Vji ze bili zaribani (kdor maze ta vozi).
btw: BeaM_X, kdaj se slisima?
LP, Primoz
Avtoslalom? Več na www.amd-sempeter.si