Nedavno sem imel majnso nesreco pri kateri mi je odprlo stranski desni air bag iz sedeza. vgradil sem nov air bag in zasil sedez.....problem se je pojavil ko je bilo treba racunalnik resetirat....baje se ne da.....in da je racunalnik "crknil" ...zanima me ce se da to popravit, ker baje je zelo drago da naroca novega.....zanima me se ce se kdo spozna na to...in bi se upal sam pogledat in morda tudi popravit zadevo.
tudi jaz sem mislil da je zadeva tko enostavna.......vendar ga niso mogli nastavit na servisu.....baje je "crknil" in da rabim novega.
Pa se eno vprasanje:
Kako je mozno da se je desni zategovalnik (sopotnikov) sprozil in ga je not potegnalo, ce pa noben ni bil zraven mene v avtu.....nihce ni bil pivezan.....a je to normalno?(moj pa je v redu)
mozno da je desna stran toliko bol zaznala trk in se zato vse sprozilo.... mislim pa da ima ta clio tut nekje stikalo kjer izklopis lahko airbage za sopotnika...(ce se veliko vozis sam seveda, oz ce prevazas otroka v otroskem sedezu na prednjem zicu) ocitno pa nima ta clio senzorja da ce ni pas pripet da se ne sprozi zategovalnik...
veste, da na servisu vse crkne in se nic ne da malo preuredit. Jaz pa vem, da se da racunalnik resetirat, vendar je prej potreben se dodaten poseg v racunalnik.
Kako je mozno da se je desni zategovalnik (sopotnikov) sprozil in ga je not potegnalo, ce pa noben ni bil zraven mene v avtu.....nihce ni bil pivezan.....a je to normalno?(moj pa je v redu)
Jaz sem bil v prometni (sicer z laguno) sam v avtu, pa st si mi sprozla 2 airbaga in vsi 4 pasi (moj, sovoznikov in oba zadnja)! Avto so mi takaj ocenli totalko ze samo zaradi tega!
nitro napisal/-a:veste, da na servisu vse crkne in se nic ne da malo preuredit. Jaz pa vem, da se da racunalnik resetirat, vendar je prej potreben se dodaten poseg v racunalnik.
hmmm... ce si preprican, da se da racunalnik resetirat povej kdo to lahko naredi me prov zanima
Zadnjič spremenil RS-sport, dne 20 Dec 2007, 18:02, skupaj popravljeno 1 krat.
Na servisu ti to ne bodo naredili in ti tudi ne smejo to narediti.
Ce bi bil blize Zalca, bi ti reku, da ga prines in drugi dan pridi po njega. Cena pa je okoli 20e
Kdo pa to dela, ti pa ne morem povedati.
Mogoce se ti kdo javi
Vprasaj