kero plato,maticno plosco,motherboard
kero plato,maticno plosco,motherboard
trenutno imam neko znj plato od foxconna,ki jo imam namen menjat pred si namestim sploh OS
gre se pa za ostalo drobovje da dopolni naslov
am2 4,4
2gb ddr2 ram
GF 8600
500gb seagate
razmislam o kaki abit
ali
msi delux
ima kdo kaksen bolsi predlog
HVALA
gre se pa za ostalo drobovje da dopolni naslov
am2 4,4
2gb ddr2 ram
GF 8600
500gb seagate
razmislam o kaki abit
ali
msi delux
ima kdo kaksen bolsi predlog
HVALA
Renault Laguna Monaco GP 2.0t-NAPRODAJ-FOR SALE
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD
ja sej to vemMaTe0 napisal/-a:Fant nabavi si asus plato. O kaki foxconn sploh ne sanjaj. To so najslabse plate ki jih svet premore ta cas
Ce pa rabis kaj me pa poklici pa bomo zrihtali en popust v comtronu
zato jo bom pa menjal
ostali deli drobovja so super pa sem ga zato kupil plato bom pa ze nabavo
Renault Laguna Monaco GP 2.0t-NAPRODAJ-FOR SALE
- killah bee
- Kraj: Ljubljana
killah bee@ Abitove plate so bile NEKOC vrh ponudbe. Tudi sam sem imel Abit Kt7 plato in je zdrzala hudo navijanje in zame takrat ni bilo boljse plate. Casi so se spremenil in Abitove plate niso vec to kar so bile. Prevec reklamacij je pri novejsih platah, tako da kokr jst poznam nekaj firm jih je umaknilo iz prodaje prav zaradi prestevilcnih reklamacij.
rambo@ Asus ali DFI. Drugega ne glej. Ce si extremist in bos navijal ti priporocam DFI. Drugace pa Asus, ki je nekoliko cenejsi.
LP
rambo@ Asus ali DFI. Drugega ne glej. Ce si extremist in bos navijal ti priporocam DFI. Drugace pa Asus, ki je nekoliko cenejsi.
LP
...::: Dolenjska Audio Crew :::...
Jaz sem imel tudi vcasih Abit NF7-S, gor pa Bartona 2500+ (1,8 GHz), navit je slo z lahkoto na 3200+ (2200 MHz)... Vendar sem potem presedlal na Intela in Asus (Intel Canterwood) in se imam zdaj P4 3 Ghz navite na 3,4 GHz... Vmes sem imel kaksne pol leta ze na 3,7 GHz, vendar cez poletje ni bilo stabilno! Imam se vodno hlajenje, ki sem siga sestavil sam ze pred kaksnimi 5 leti, takrat sem bil bolj na racunalnike! Zdaj pa mi je prakticno vseeno za PC, samo da deluje!
Imam sedaj raje avte in punco

Imam sedaj raje avte in punco