1.9dCi???
1.9dCi???
Med voznjo se mi narnkrat prizge rumena lucka na armaturki - tista za ogrevanje in elektriko. Po cca nekaj casa sama od sebe ugasne. Avto gre seveda normalno naprej, nobene izgube moci....
Je pa to Megane 2001/2002 model z 75KW.
Je pa res da se mi to do sedaj se ni zgodilo, prejsni teden sem dal pa cipat avto na 96KW. ( zaradi starega tipa rac so mi rekli da sele po 300 km obcutis optimalno moc in navor ). No danes sem te kilometre dosegel, avto je pa bolje letel ze po 100 km-jih.
Kaj bi lahko bilo narobe???? Tankam zmeri na isti pumpi.OMW.
Je pa res da se mi to do sedaj se ni zgodilo, prejsni teden sem dal pa cipat avto na 96KW. ( zaradi starega tipa rac so mi rekli da sele po 300 km obcutis optimalno moc in navor ). No danes sem te kilometre dosegel, avto je pa bolje letel ze po 100 km-jih.
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI
Re: 1.9dCi???
A res noben ne ve???Tommy28 napisal/-a:Med voznjo se mi narnkrat prizge rumena lucka na armaturki - tista za ogrevanje in elektriko. Po cca nekaj casa sama od sebe ugasne. Avto gre seveda normalno naprej, nobene izgube moci....
Avto ima 172.000km , redni servisi, velik servis pri 120kkm., do sedaj ok.
Avto pelji nazaj in naj ti odpravi napake, ce so po njegovi krivdi.
Drugace pa kakor je meni znano, je zelo opazna razlika ze takoj po cipanju in ni po 300 prevozenih kilometrih nikakrsne razlike.
Drugace pa kakor je meni znano, je zelo opazna razlika ze takoj po cipanju in ni po 300 prevozenih kilometrih nikakrsne razlike.
Baje je odvisno od vrste-tipa motornega racunalnika.Stupo napisal/-a:Avto pelji nazaj in naj ti odpravi napake, ce so po njegovi krivdi.
Pred mano je bil tip ki je celo pripeljal avto nazaj, da mu pomanjsa moc, ker je bil prevec odprt. ( mel je iz 90KM na 115KM). Isto pa je rabil dobrih 300km prevozit da je bilo to to.
V bistvu ni menjava cipa ampak preprogramiranje softwareja ( starega shrani in novega nalozi).
O tem je pisal pred nekaj dnevi v tej temi!VARLEC napisal/-a:Kje in kolko cvenka te je stalo??
Zgleda je bil pri nekem domacem tunerju! Res, da je ceneje kaj dosti pa tudi nemorejo racunat, ce samo nov software nalozijo in ne dejansko optimirajo trenutnega!
ps: Upam, da z avtom ni nic narobe!
Se enkrat ponavljam, da je firma in neki brez veze. Dobil sem racun in garancijo!Mark napisal/-a:O tem je pisal pred nekaj dnevi v tej temi!VARLEC napisal/-a:Kje in kolko cvenka te je stalo??
Zgleda je bil pri nekem domacem tunerju! Res, da je ceneje kaj dosti pa tudi nemorejo racunat, ce samo nov software nalozijo in ne dejansko optimirajo trenutnega!
ps: Upam, da z avtom ni nic narobe!
Napaka pa je ugotovljena, pri istem mozakarju, ker sem peljal na garancijo in ugotovljeno je sledece: rele grelnih svec je sel rakom zvizgat in EGR je zgleda ponovno zapacan ( ciscen pred 40kkm).
LP
- clio_dizel
- Kraj: Vrhnika
mislim da pride 350eur komplet ce pripeljes se s sabo enega....Tommy28 napisal/-a:Ma ja sej ni panike pac dodas 500eur in to je to!Mark napisal/-a:Ce si zadovoljen hvala bogu! Meni osebno se zdi RSR se vedno najboljsi! Na vsa vprasanja mi je odgovoril najbolj strokovno, tak da bom jaz njemu peljal, ko se bom odlocil!