Scenic II - brisalcem se mesa

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Uporabniški avatar
robertp
Kraj: Vodice

Scenic II - brisalcem se mesa

Odgovor Napisal/-a robertp »

In sicer na mojem bivsem avteku (katerega sem prodal prijatelju); ja vem jeba je, ampak poizkusam mu pomagati...
Avto ima senzor za dez in dogodi se, da brisalci nocejo vec brisati, ko je rocica v polozaju za vklop preko senzorja... Enostavno se ustavijo sredi sipe ali v bilokaterem polozaju... Takrat ne pomaga niti premik rocice na stalno brisanje niti izklop/vklop brisalcev.
Napaka ni konstantna, najraje se zgodi v najvecjem nalivu :)
Me zanima; senzor, obvolanska rocica, UCH?

Na mojem novem so morali menjati UCH, ker mi obcasno ni delovalo intervalno/senzorsko brisanje (pa se sipe se niso hotele zapreti, klima ni delala tako kot bi morala...)
Zanimivo, vedno pa je pomagal reset avta (ugasni-prizgi manever).

Kot bi imel opravka z Windowsi... :)

Edit: Typo
Skromnost je lepa čednost. Pozabite jo. Čimprej.
Uporabniški avatar
meganeman
Kraj: Velenje

Odgovor Napisal/-a meganeman »

Sej je! Novi avti majo mocnejse procesorje noter od 486! Pa ocitno tud slab software:). Kaj pa ce enostavno tisto pozicijo za avtomatsko brisanje sip odlotata iz obvolanske rocice pa pac ne bo delovala:).

PS: Foter mi je vedno reku, prijatlu se ne prodaja avta, kvecjemu mu ga lahka senkas:)!
I have a need, the need for speed! Meganeman over and out...
Slika
http://megane-forum.eu/
Uporabniški avatar
robertp
Kraj: Vodice

Odgovor Napisal/-a robertp »

meganeman napisal/-a:Sej je! Novi avti majo mocnejse procesorje noter od 486! Pa ocitno tud slab software:). Kaj pa ce enostavno tisto pozicijo za avtomatsko brisanje sip odlotata iz obvolanske rocice pa pac ne bo delovala:).

PS: Foter mi je vedno reku, prijatlu se ne prodaja avta, kvecjemu mu ga lahka senkas:)!
Kva nej, sam ga je hotu pa se najvec mi je dal zanj :wink:

Pa bojdani problem v SWju (itak je hard-coded) ampak v napaki vezja oz. elementa. Ce imas pa tako prijetno okvaro je pa dokaj jeba streljanje in odprava napake...
Skromnost je lepa čednost. Pozabite jo. Čimprej.
Uporabniški avatar
aha1

Odgovor Napisal/-a aha1 »

Problem, ki sem ga tudi jaz imel. Poskusi pogledati konektor pri motorcku za brisalce in ga odklopi ter pogledaj kontakte. Namrec zgodi se, da so oksidirani ali pa celo skurjeni. (ponavadi gre masa)
Renault Avntime Privilege 2.2 dci
Odgovori