Nujno-zaklenjen megan

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
catko

Nujno-zaklenjen megan

Odgovor Napisal/-a catko »

:mad: :mad: imam megana 98 letnik, ki ima centralno zaklepanje!!!Prislo je do sledecega problema da je rezervni kljuc v njem zaklenjen original se je pa izgubil!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kaj mi svetujete, kako ga naj odprem?????Razbiti sipo ali kaj druga?????????!!!???
Uporabniški avatar
robi1000
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a robi1000 »

Pozanimaj se ce je kak "majstr" v okolici, ki zna odpret avto brez kljuca. Beri "ukrade". :D Avto se da odpret cez okvir vrat in podobno (odvisno od avtomobila). Probaj povprasat malo na policiji, oni imajo ponavadi kakega "znanca", ki to obvlada. Morda se lahko kaj zmenis.
Clio 2.0 16V Williams 94'
"Moj avto zgleda serijski od daleč, a je daleč od serijskega..."
Slika
Uporabniški avatar
Solero
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a Solero »

Malo smesno, da bi na javnem forumu razlagali, kako se odpre Megana brez kljuca :lol:

In kako je lahko prislo do tega?? Da je kljuc v avtu in si ga zaklenil?
catko

vem da je smesno

punce so prsle domov pa so sle ven iz avta, ena je odprla prtlaznik in nekaj vzela ven druga je pa kar zaklenila med tem ko je biu prtlaznik se odprt , kljuc so dale na policko prtljaznika vzele stvari ven in veselo zaprle vrate in sle!!!!!!!! :evil: :evil: IN to je bilo to!!!

Drugace sem pa iz celja
Uporabniški avatar
Solero

Ce so bila prtljazna vrata odprta v tistem casu, ko so zaklenile vozilo, bi morala bit odklenjena. Zaklenejo se samo tista vrata, ki so pravilno zaprta.
catko

Solero napisal/-a:Ce so bila prtljazna vrata odprta v tistem casu, ko so zaklenile vozilo, bi morala bit odklenjena. Zaklenejo se samo tista vrata, ki so pravilno zaprta.

V mojem primeru je sedaj use zaklenjeno!!!!!!!!!!!!!!!
Uporabniški avatar
robi1000

Odgovor Napisal/-a robi1000 »

Dejstvo je da v avto na lep nacin ne bos prisel. Ostaneta ti samo dve opciji. Ena je da dobis nekoga, ki zna odpirat avte (ceprav ti ga lahko poskoduje na nacin ki je drazji od sipe) ali pa razbijes sipo in tamali trgas od zepnine. :D Rajsi razbij sipo, bo skoraj najceneje.
Clio 2.0 16V Williams 94'
"Moj avto zgleda serijski od daleč, a je daleč od serijskega..."
Slika
Uporabniški avatar
flashridr
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a flashridr »

samo preden razbijes sipo malo preglej po netu katera je najcenejsa in katero bos hitro dobil (rabljeno)
Državni prvak EMMA ESPL Expirienced 2 Woofer 2011
Državni prvak EMMA ESPL Advanced Trunk 2 Woofer 2012
Montaža avtoakustike Boss Audio Systems Kranj
Uporabniški avatar
Solero

..ni potrebe, ce so le te zavarovane...
Uporabniški avatar
Mark
Kraj: Maribor - Sl.Bistrica

Odgovor Napisal/-a Mark »

Razbijes steklo, vzames kljuce ven...Poklices na zavarovalnico, da ti je nekdo na parkingu poskodoval vozilo! :lol:

ps...Pisi raje z navadnimi crkami!
Uporabniški avatar
Dr_S

Odgovor Napisal/-a Dr_S »

Joj komplicirate.

Poklici na 112 in jim lepo sporoci situacijo, pa prej se opravici ker tja klices.

Ce me spomin ne vara, so na centru za pomoc ( 112) enkrat rekli, da tja tudi dobivajo klice ko ljudje zaklepajo kljuce v avto in potem pac pride
en kljucavnicar.

Povej kako bos resil.

Sipe na tvojem mestu ne bi sel zbijat, ker bos imel steklo se en mesec po celem avtu, potem novo steklo, delo za menjavo ...
Go HARD or Go HOME
Uporabniški avatar
žabc

Odgovor Napisal/-a žabc »

kolega je u oplu, poklicu amzs, uclant se je mogu, poj pa mislm d ga je use skupi kustal 8 jurckov, pride mojster in ti avto odpre u 5 minutah, poklikc tja pa powej kwa mas zeen avto pa ti bojo povedal dalje 8)
Slika
Uporabniški avatar
jurre
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a jurre »

ja, ce si clan amzs mas zastonj, drugace pa mislm da je ene 10-15k sit
dolenc

Odgovor Napisal/-a dolenc »

kolikor jaz vem tudi ni treba nic razbijat. enako kot fantje prej, sem slisal, da se lahko oglasi nekdo z nekim univerzalnim kljucem in ti odklene...za "par" evrckov seveda.
Uporabniški avatar
Mark
Kraj: Maribor - Sl.Bistrica

Odgovor Napisal/-a Mark »

Vedno obstaja vec moznosti, pol pa je odvisno zakaj se odlocis :wink: Ne jemat mojega zgornjega posta prevec resno, saj je na koncu ta smajl :lol:
Odgovori