Espace in 3 zavorna luc

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
prfoks

Espace in 3 zavorna luc

Odgovor Napisal/-a prfoks »

Zivijo,

imam Espace 4 letnik 2003. Zanima me, ce kdo ve, kako se zamenja zarnica v tretji zavorni luci. Nebi rad nic polomil :(

hvala
Uporabniški avatar
aha1

Odgovor Napisal/-a aha1 »

Odpres prtljaznik - znotraj pa dobro poglej - dva vijaka. Vijaka odvijes in lucpocasi potegnes ven.
Renault Avntime Privilege 2.2 dci
prfoks

Nocem bit nesramen, ce bi bili bi jih ze odvil. Cez je plastika, pa me zanima kako se ostrani. Govorim o 3 zavorni luci.

lp
aha1 napisal/-a:Odpres prtljaznik - znotraj pa dobro poglej - dva vijaka. Vijaka odvijes in lucpocasi potegnes ven.
Uporabniški avatar
sLOVEnec
Kraj: Žalec

Odgovor Napisal/-a sLOVEnec »

Nimam pojma, ker nimam Espaca. Bi pa svetoval, da pogledas (ce jih seveda imas) v navodila za uporabo, ker mora tam notri pisati postopek menjave za vse zarnice v avtomobilu (razen za tiste, kjer moras zaradi tega iti na servis, ampak tudi to je zabelezeno).
prfoks

Ja servis bi res lahko pomagal :)

ja pa odgovor v stilu nimama pojma je pa ziher cool.
Cemu bi postavil pol vprasanje na tem forumu, sLOVEnec?

sLOVEnec napisal/-a:Nimam pojma, ker nimam Espaca. Bi pa svetoval, da pogledas (ce jih seveda imas) v navodila za uporabo, ker mora tam notri pisati postopek menjave za vse zarnice v avtomobilu (razen za tiste, kjer moras zaradi tega iti na servis, ampak tudi to je zabelezeno).
Uporabniški avatar
aha1

Odgovor Napisal/-a aha1 »

Slika

Sorry vijak je eden in to z zunanje strani poglej sliko, ce ti bo kaj pomagala
Renault Avntime Privilege 2.2 dci
Uporabniški avatar
sLOVEnec
Kraj: Žalec

Odgovor Napisal/-a sLOVEnec »

Morda se nisem dovolj jasno izrazil... moj nasvet je bil, da pogledas v navodila za uporabo. Kar se zarnic tice, je v navodilih za mojo Laguno odlicno opisan postopek menjave za vsako izmed njih, pri xenonskih pa jasno pise, da naj menjavo opravi servis. Glede na to, da je Espace 4 prisel za Laguno II, z veliko gotovostjo sklepam, da ima prav tako odlicna navodila za uporabo.

Povzetek: spomni me, da naj ne odgovarjam na tvoja vprasanja, ce tudi bos imel enak avto kot jaz in bom vedel resitev do potankosti. Pa srecno voznjo in cim manj tezav v prihodnje.
Odgovori