priklopit avto na racunalnik?
priklopit avto na racunalnik?
Preverba preko testerja...
Ima kdo od vas s tem izkusnje?
Hvala.
Ima kdo od vas s tem izkusnje?
Hvala.
Zadnjič spremenil Gzeus, dne 30 Sep 2007, 20:43, skupaj popravljeno 1 krat.
*** V?®eraj je nekrit ?®ek, jutri je obljuba o pla?®ilu, danes je ke?°! ***
Re: Preverit prevozene kilometre - priklopit avto na racunal
ne da se pri renoju preverit zgodovine prevozenih km npr. preko testerja
P.S. Ce je bilo vozilo kupljeno v Sloveniji se da preverit km za nazaj samo dokler je bilo vozilo servisirano na pooblascenem servisu!
P.S. Ce je bilo vozilo kupljeno v Sloveniji se da preverit km za nazaj samo dokler je bilo vozilo servisirano na pooblascenem servisu!
Zadnjič spremenil RS-sport, dne 11 Sep 2007, 22:43, skupaj popravljeno 2 krat.
RS-sport
Pri renaultu se na prebrati.....pa tudi pri drugih avtomobilih ne....
ce je povsod zbrisano.
Pri nekaterih avtomobilih ne da belezi kilometre samo stevec,,,,
temvec tudi racunalnik,ter pri nekaterih so podatki tudi v samem kljucu.
Tako da ce se povsod uredi....ni moznosti ugotoviti dejansko stanje km.
ce je povsod zbrisano.
Pri nekaterih avtomobilih ne da belezi kilometre samo stevec,,,,
temvec tudi racunalnik,ter pri nekaterih so podatki tudi v samem kljucu.
Tako da ce se povsod uredi....ni moznosti ugotoviti dejansko stanje km.
Ne se hecat, valda lahka vidijo kilometre, ce so pa realni je pa druga storija:).
Glih prejsnji teden so mi na 90.000 km nardili servis in so mi lepo kartico za vzig dali na neko stojalo in mu je na racunalniku izpisal vse podatke (st. km, sasijo in celo kolicino goriva v tanku (13 litrov:)). Najbrz se pa te km, da prav tako zbrisat ven, ce mas original Renaultovo napravo za branje:).
Glih prejsnji teden so mi na 90.000 km nardili servis in so mi lepo kartico za vzig dali na neko stojalo in mu je na racunalniku izpisal vse podatke (st. km, sasijo in celo kolicino goriva v tanku (13 litrov:)). Najbrz se pa te km, da prav tako zbrisat ven, ce mas original Renaultovo napravo za branje:).
Ce si kupil macka v zaklju, ti zal tocno ne zna povedat noben. Zato se cim manj obremenjuj s tem in vozi avtomobil naprej. To je treba bit prej pozoren. Ce ga bos prodal naprej, bos ravno tako nekoga "napizdil" po domace povedano in se veriga nadaljuje.Gzeus napisal/-a:Saj ravno zato sprasujem, ker vem da mi jekdo enkrat dejal da se da.
Sicer se podatki od servisov pa km ki jih ima nekako skladajo, ampak sem se hotel biti dodatno siguren, da ne bi brezveze dajal denarja za neko popravilo, ce ima avto narobne km in bi ga rajsi prodal.
Ce je avto star vec kot 3leta je bil odreden ze tehnicni pregled, kjer se vedno zapisejo tudi prevozeni kilometri, pol je zadeva v bazi registriranih vozil.
Sam sekirat se ne smes.
Jst sm kupu svojga pr Malgaju in je mel 3500 km prevozenih. Pol pa ko recem, da mi zadnje gume bolj lize kot sprednje vsak vulkanizer rece a ste prvi lastnik avta in jasno recem ne. Pol pa rece: "Pol je bil pa ze usut!" So what, nikol ne bom mogu vedet al je bil al ni bil. Avto dela u nulo (spet trkam po lesu), ce je bil, je bil dober nazaj popravljen, kar je najbolj vazno. Lahka bi mel tud kilometre nazaj prevrtene, ker gume sm mel cist zlizane gor ko sm ga kupu, lahka pa da so dobre gume dol pobrali in men ene zlizane gor ruknali. Nikol ne bom vedu, vse je mozno.
Jst sm kupu svojga pr Malgaju in je mel 3500 km prevozenih. Pol pa ko recem, da mi zadnje gume bolj lize kot sprednje vsak vulkanizer rece a ste prvi lastnik avta in jasno recem ne. Pol pa rece: "Pol je bil pa ze usut!" So what, nikol ne bom mogu vedet al je bil al ni bil. Avto dela u nulo (spet trkam po lesu), ce je bil, je bil dober nazaj popravljen, kar je najbolj vazno. Lahka bi mel tud kilometre nazaj prevrtene, ker gume sm mel cist zlizane gor ko sm ga kupu, lahka pa da so dobre gume dol pobrali in men ene zlizane gor ruknali. Nikol ne bom vedu, vse je mozno.
meganeman napisal/-a:Sam sekirat se ne smes.
Jst sm kupu svojga pr Malgaju in je mel 3500 km prevozenih. Lahka bi mel tud kilometre nazaj prevrtene, ker gume sm mel cist zlizane gor ko sm ga kupu, lahka pa da so dobre gume dol pobrali in men ene zlizane gor ruknali. Nikol ne bom vedu, vse je mozno.
Glede na to kje si ga kupu je zelo verjeten drug scenarij...
Skromnost je lepa čednost. Pozabite jo. Čimprej.