clio dCi privilege lux 82km
Avto je odzadaj na spicu zbit, vendar kaj hujsega ni... Potrebno bo menjat odbijac (je rahlo pocen) in zadnjo desno luc, kolotecno plastiko, pa poravnat nosilce oz pleh zadnjega boka, kjer pride namontiran odbijac, je namrec malo zamaknjeno noter... Klepar mi je rekel, do naredil v nulo oziroma, kot je bilo v prvotnem stanju... Pa poklical se bo zavarovalnega agenta, da pride na dodatni ogled, ker nekaj stvari ni napisanih za popravilo ali menjavo...RS-sport napisal/-a:
upam, da ni kej velik
![]()
Kaj je pa z RS odbijacembo treba drujga
Kr dosti stvari, ceprav je bila hitrost samo okol 20 kmh ali pa se to ne...
Odbijac bo po vsej verjetnosti prisel gor od RS-a (nov), ker baje bi mogli priznat, kar je bilo prej gor, navadnega novega nebom dajal gor!
- clio_dizel
- Kraj: Vrhnika
Ko dobim avto, razmisljam da bi se not vrgo en ojacevalec za muziko
Samo se nevem, ce ima tale orginal renault cd radio (Tuner List) izhod za ojacevalec...
Doma se se mi pod mizo valja en Ground Zero dvokanalc, kupljen ze pred 1 letom in se ni bil zmontiran... Gor pa bo priklopljen samo woofer na bridge. Nekaj mocnega ne rabim, samo za popestritev! Radia zaenkrat ne mislim menjevat!
Na zalogi je tole...
Ground Zero GZTA 2000TX

Pa en woofer 30 cm od Ground Zero... 400W RMS se mi zdi...Zdaj se ga mam v sobi... Je ze narejena kista...
Doma se se mi pod mizo valja en Ground Zero dvokanalc, kupljen ze pred 1 letom in se ni bil zmontiran... Gor pa bo priklopljen samo woofer na bridge. Nekaj mocnega ne rabim, samo za popestritev! Radia zaenkrat ne mislim menjevat!
Na zalogi je tole...
Ground Zero GZTA 2000TX

Pa en woofer 30 cm od Ground Zero... 400W RMS se mi zdi...Zdaj se ga mam v sobi... Je ze narejena kista...