Brisalci-nosilna roka
Brisalci-nosilna roka
Zanima me kako sneti nosilno roko brisalca na mojem Meganu ?
Odvijem matico (kljuc 17) in potem ne moram sneti dol nosilne roke.
Ocitno se je vse skupaj dodobra zapeklo skupaj pa se vprasanje je ce je bilo sploh kdaj sneto (letnik 96) !
Ima kdo kaksno idejo ali pa je to ze pocel .
Ocitno se je vse skupaj dodobra zapeklo skupaj pa se vprasanje je ce je bilo sploh kdaj sneto (letnik 96) !
Megane 1.6e l.96
Re: Brisalci-nosilna roka
Ni mogoce trinajst kljuc?Freshman napisal/-a:Zanima me kako sneti nosilno roko brisalca na mojem Meganu ?
megane96 sem ze tudi z WDjem probal pa nic ! Glede razjuganja pa nisem prevec navdusen da nebi razjugal se mehanizma !
Ja z apcigarjem bi slo ampak imeti ga ! Vsaj tako majhnega da bi gor sedel. Ali imas ti kaj primernega ?
Na servisu imajo najbrz takega ! Ta je original.

zizek ne je kar 17 so kar mocno naredili vendar je nosilec iz aluminija osovina mehanizma pa je jeklena potem vzemi se nekaj let in prisotnost vlage .
Sem to pocel ze pri vecih avtomobilih samo me ni noben tako zaje.... kot ta!
Ja z apcigarjem bi slo ampak imeti ga ! Vsaj tako majhnega da bi gor sedel. Ali imas ti kaj primernega ?
Na servisu imajo najbrz takega ! Ta je original.

zizek ne je kar 17 so kar mocno naredili vendar je nosilec iz aluminija osovina mehanizma pa je jeklena potem vzemi se nekaj let in prisotnost vlage .
Sem to pocel ze pri vecih avtomobilih samo me ni noben tako zaje.... kot ta!
Megane 1.6e l.96
mam isti problem, prav tako pri meganu... pra***a se drzi gor ko nora.
vsem skupi vkljucno z mano velik srece
vsem skupi vkljucno z mano velik srece
Adopt, adapt and improve...
R5 1.7T 5v
R5 1.7T 5v
Fantje zadevo sem dobil narazen in to z pomocjo apcigerja ki je zelo podoben tistemu na zgornjem postu ! Mora biti original orodje za brisalce snemat . Tisti vijak na apcigerju mora lepo nalegat na osovino mehanizma brisalcev tako da klasicni apcigerji ki imajo spicast konec ne pridejo v postev ker se zvracajo pa se prijemalne celjusti imajo preozke !
Ko je roka popustila je prav posteno pocilo .To se ne dogaja samo Renaultu ampak dostim firmam, da zadeva tako oksidira in dogaja se tudi, da rocice brisalcev med demontazo preprosto pocijo .
Se pravi z pravim orodjem uspeh ne bi smel izostati !

Ko je roka popustila je prav posteno pocilo .To se ne dogaja samo Renaultu ampak dostim firmam, da zadeva tako oksidira in dogaja se tudi, da rocice brisalcev med demontazo preprosto pocijo .
Se pravi z pravim orodjem uspeh ne bi smel izostati !
Megane 1.6e l.96