ekzekli...uleze se edin na ta nacin da se bl grdo zgledacare napisal/-a:tole je zelo slabo narejeno in cez kako leto ko se bo materjal se mal stegnu bo obup
Modra Laguna by Matjaz (update str.10-muzika)
Pravkar ogledal tale thread, moram priznat, da mi je tale avto zelo vsec. Nekatere predelave so res odlicne, edino tole usnje ne daje vrhunskega videza. Pohvalno je, da se se kdo ukvarja z normalno velikimi avti (brez zamere vsi lastniki Renaultov, manjsih od lagune)
Drugace pa, kateri tip opreme pa je bila v osnovi? Expression? Zanima me tudi, koliko so te prisli diski? Gledal sem slike zadnjih, predvidevam, da so brez lezaja, kateri lezaj si uporabil - upam, da ne kar starega?
Drugace pa, kateri tip opreme pa je bila v osnovi? Expression? Zanima me tudi, koliko so te prisli diski? Gledal sem slike zadnjih, predvidevam, da so brez lezaja, kateri lezaj si uporabil - upam, da ne kar starega?
Hvala za pohvale!Expression je ja!en zadnji disk me je priso 60 evrov!samo sem se zaj....ker se nisem prej pozanimal ce lahko dobis lezaje posebej!diski so ebc in lezajev nisem dobil zraven!kupis lahko samo originalne diske pri katerih so lezaji ze noter!Tako da sem sedaj do zime moral uporabit stare lezaje!
Sedaj pa bom vido ampak mislim da bom kupil nove originalne diske nazaj!
Za sedeze pa mislim da jih bom dal nazaj!da mi malo popravi te gube pa naredi kaj se naredit da!
Sedaj pa bom vido ampak mislim da bom kupil nove originalne diske nazaj!
Za sedeze pa mislim da jih bom dal nazaj!da mi malo popravi te gube pa naredi kaj se naredit da!
Matjaz46
Hmm, 60 EUR je zelo ugodna cena, originalni so pasje dragi (ce se prav spomnim, pridejo malenkost cez 100EUR). Je pa skoda, da so zakompicirali zadevo z lezaji. Sicer mi je moj mehanik rekel, da se da dobiti lezaje - seveda neoriginalne, toda tocno taksne, kot morajo biti, da pa je cena neugodna, saj lansko leto, ko sem jih menjaval, je kombinacija genericnega diska in lezaja prisla skupaj toliko kot original - seveda sem vzel originale. Morda se ti splaca vseeno raziskati zadevo, ce te lezaj pride 40EUR, si se vseeno na boljsem, saj diski zgledajo noro dobro.
Porodilo se mi je se eno vprasanje: prebral sem, da si blazilce zamenjal. Kaj pa fedre si obdrzal originalne? Aha, pa se to (ko zacnem, ne zmanjka
), si kaj ojacal koncnike?
Porodilo se mi je se eno vprasanje: prebral sem, da si blazilce zamenjal. Kaj pa fedre si obdrzal originalne? Aha, pa se to (ko zacnem, ne zmanjka
cena je ugodna ja samo brez lezajev!Sem iskal neoriginalne lezaje po vseh trgovinah v mb pa okolici pa jih nikjer niso imeli!
Glede amoprtizerjev sem zamenjal celoten amortizer!torej blazilce in vzmeti!Vzel pa sem od KW gewinde nastavljive po visini odspredaj in odzadaj!Stali pa so okrog 900eur!
Ja koncniki!so originalni zaenkrat!ampak imam namen po tej zimi celotno podvozje pregledal in zamenjat kaj ni vredu in tudi ojacat kaj se da!
Ti kr vprasaj!mislim da za laguno ni vprasanja na katerega ne bi znal odgovorit!
Glede amoprtizerjev sem zamenjal celoten amortizer!torej blazilce in vzmeti!Vzel pa sem od KW gewinde nastavljive po visini odspredaj in odzadaj!Stali pa so okrog 900eur!
Ja koncniki!so originalni zaenkrat!ampak imam namen po tej zimi celotno podvozje pregledal in zamenjat kaj ni vredu in tudi ojacat kaj se da!
Ti kr vprasaj!mislim da za laguno ni vprasanja na katerega ne bi znal odgovorit!
Matjaz46