xenon kit
word. Ni problem tolko v luceh ce se luc zna prav nastavit. Lahk pa kupis tud bi-xenon sam tisto je pa drazje. A megane ma locene luci kratke dolge? Nisem nikoli pogledal pri tem starejsem modelu.BeaM_X napisal/-a:Mislim da ni problema xenon ugradit u megana,pa ponavadi se daje xenon v kratke luci.
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
Megan 98 letnik ima enojno parabolo in ima H4 zarnice tako da potem ne bos imel dolgih luci. Ne bo niti samodejnega uravnavanja visine snopa pa se s policaji bodo problemi.MaTe0 napisal/-a:word. Ni problem tolko v luceh ce se luc zna prav nastavit. Lahk pa kupis tud bi-xenon sam tisto je pa drazje. A megane ma locene luci kratke dolge? Nisem nikoli pogledal pri tem starejsem modelu.BeaM_X napisal/-a:Mislim da ni problema xenon ugradit u megana,pa ponavadi se daje xenon v kratke luci.
Jaz osebno ko vidim kak star "kontejner" na cesti z vgrajenim "cip" ksenonom za 100eur in mi vozi nasproti in blesci v glavo bi najraje mu je.... neki pa se na gobec bi ga. Tema, kwa vse folk dela.
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI
Se pravi ce ma H4 rabi Bi-xenon da bo mel obe v enem. Drugace pa ce se snop svetlobe nastavi bolj k tlom ni tako fejst motece, blesci pa se vedno ko svija vem sam 
@ Sem vido da imas zdaj noter H4 Cool blue. Od phillipsa. Imas mogoce kako sliko kako to sveti ?
@ Sem vido da imas zdaj noter H4 Cool blue. Od phillipsa. Imas mogoce kako sliko kako to sveti ?
Zadnjič spremenil MaTe0, dne 11 Avg 2007, 20:09, skupaj popravljeno 1 krat.
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v