Pomoč r 19 prođekt ! :)
ja .. bi te prosu za sliko .. sicer sm že neki gledu, k sm že zanc neki sliku v Velenju, sam sm sam napajalnik sliku !
aja .. nekji me zanima .. zaka maš oba remote vhoda na power supplyu zvezana ?
Pa še neki .. cena za helixa .. kr ocitno js tud dobim eno 12" od helixa, mi lih en sosed rihta zdej, pa kable, pa varovalke .. sm koncno najdi enga, k ma vse na enem mestu, k se mi neda vec jebat, pa se okol vozit pa robo skup iskat ! Jutr grem po mediapan, tk da se u soboto po vsej verjetnosti projekt zacne ... Bom pa posliku sproti zadevo, tk da se bo vidlo, kk je nastajalo ... da me bote lahk šimfali mal
a kdo pozna ramzes zvocnike ? ... sicer sprednje mi ponujajo !
LP FRooT!
aja .. nekji me zanima .. zaka maš oba remote vhoda na power supplyu zvezana ?
Pa še neki .. cena za helixa .. kr ocitno js tud dobim eno 12" od helixa, mi lih en sosed rihta zdej, pa kable, pa varovalke .. sm koncno najdi enga, k ma vse na enem mestu, k se mi neda vec jebat, pa se okol vozit pa robo skup iskat ! Jutr grem po mediapan, tk da se u soboto po vsej verjetnosti projekt zacne ... Bom pa posliku sproti zadevo, tk da se bo vidlo, kk je nastajalo ... da me bote lahk šimfali mal
a kdo pozna ramzes zvocnike ? ... sicer sprednje mi ponujajo !
LP FRooT!
Renault Laguna 1,8 TDCI bencinc fahrer
Is it GREEN ? . . . . . . . . YES
nemo 

sj ni cudn da se nic ne pregreva
:D:D:D
konrad zvocniki, saga ojacevalec....kill bill 3 varianta
LP Milan
P.S. brez zamere sam mi je tak hecn tole

sj ni cudn da se nic ne pregreva
LP Milan

Fiat Coupe 2.0 16V Turbo SOLD
Volvo 850 2.3 T5 20V Turbo SOLD
Renault Laguna 2.0 RXE '94 SOLD
VW Passat 1.8 20V Turbo Variant
Renault Express 1.4 RT '99
PL 1.2 kW je ojacevalec brez napajalnega dela, zato potrebuje se napajalni del ki je narejen pac za ta ojacevalec.
ce hoces probleme z stromom resit pac gelni akku.
LP Milan
ce hoces probleme z stromom resit pac gelni akku.
LP Milan

in kaj je narobe z tem, na srecanjnu nisem slisal nobenga glasnejsega. ko ga je modri dirgac slisal, oz. svojga ni slisal je sam vgasno in zgasno. drugac je pa cist 1500w v nemovem avtu dovolj zanj.croma_man napisal/-a:nemo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sj ni cudn da se nic ne pregreva:D:D:D
LP Milan
P.S. modri dirkac brez zamere
1500W my ass - men pri 1000W (2x500 RMS-a sta suba) zvija kompletno plocevino na cliotu
un pa ma 1500 ? to bi teoreticno mogl odpihnat vse narazen.
roko na srce (z avtoakustiko se ukvarjam 3. leto in pa profesionalna ozvocenja koncertov eno leto in vem kaj pomeni Watt)
LP Milan.
P.S. pa brez zamere sam nimam rad nakladacev
roko na srce (z avtoakustiko se ukvarjam 3. leto in pa profesionalna ozvocenja koncertov eno leto in vem kaj pomeni Watt)
LP Milan.

Nic ne zamerim ker mam 1500W ampak to je skupni sestevek vseh zvocnikov v avtu, npr: 2x 100W visokotonci +2X 120W sprednja vrata, ... prides preko 1500W.croma_man napisal/-a:1500W my ass - men pri 1000W (2x500 RMS-a sta suba) zvija kompletno plocevino na cliotuun pa ma 1500 ? to bi teoreticno mogl odpihnat vse narazen.
LP Milan.
Nisem HITER IN DRZEN, sem pa?® PO?àASEN IN GLASEN!!!
?†e malo pa konec lu?°nega 
ja tu sta se mal razšla zdej vidva ... Chroma man govori o RMS-u, Nemo pa o napisu na škatliNemo napisal/-a:Nic ne zamerim ker mam 1500W ampak to je skupni seštevek vseh zvocnikov v avtu, npr: 2x 100W visokotonci +2X 120W sprednja vrata, ... prideš preko 1500W.croma_man napisal/-a:1500W my ass - men pri 1000W (2x500 RMS-a sta suba) zvija kompletno plocevino na cliotuun pa ma 1500 ? to bi teoreticno mogl odpihnat vse narazen.
LP Milan.
Ne .. sej ql vse skup ... sm se že odlocu ..
Jutri pride kabel, pa varovalke, pa konektorji ... Woofie bo Helix .. nevem še al 12" al 15" ! Zmontiru nebom v dno avta, ker nima smisla, ampak pride amp v levo stranico zmontiran, pa zablendan .. konzola že caka...
Za woofija še nevem, al bom kr kišto od Helixa vzeu, al jo bom sam naredu, ker še nimam cen trenutno ... Spredi so pa Ramzes 16.5 midbasi, pa tweeterji ... 120 RMS
no .. grem js en persen vzet, da se mi ne vtrga .. lepo se mejte deca ..
LP FRooT!
Renault Laguna 1,8 TDCI bencinc fahrer
Nis slišu nobenga glasnejšega ??? A ko je Chroma vklopu zadeve te ni blo zravn ???Skrat napisal/-a:in kaj je narobe z tem, na srecanjnu nisem slišal nobenga glasnejšega. ko ga je modri dirgac slišal, oz. svojga ni slišal je sam vgasno in zgasno. drugac je pa cist 1500w v nemovem avtu dovolj zanj.croma_man napisal/-a:nemo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sj ni cudn da se nic ne pregreva:D:D:D
LP Milan