kuri mi varovalke pri aktivnem wooferju

Vse o ozvočenju avtomobilov
Odgovori
skydancer

kuri mi varovalke pri aktivnem wooferju

Odgovor Napisal/-a skydancer »

v twingu imam zadaj aktivni woofer, zdaj ze eno leto delal brez tezav. zadnjic sem pozabil luci ugasnit, mi je spraznilo akumulator. Pol mi je mojster tam najprej narobe kleme gor dal (+ na -), prislo do kratkega stika, skurlo varovalko za zagon benc. pumpe. No, potem ugotovim da tud woofer ne dela. pogledam varovalko, skurjena. Ce dam noter novo, jo skuri instantno. Odklopil iz akumulatorja, dam varovalko not, kak dam + gor,skuri varovalko. vse ostalo dela brez tezav (radio, polnilci,..). Kaj bi lahko bilo krivo?

p.s. benc pumpa je po menjavi varovalke delala normalno, vse ostalo dela isto kot prej, radio, elektrika, itd...zdaj sem se recimo dal dol minus (-) iz aku-ja, dal novo varovalko v woofer, in jo .. skuri. se preden sem minus dal nazaj na akumulator. kako je to mozno??
Uporabniški avatar
Nicc0

Odgovor Napisal/-a Nicc0 »

fersterker menjaj skurlo ti ga je pri meni je blo isto, nato dal novega not in delovalo BP :D

btw kakega mas? rabim enega takega :D
skydancer

Nicc0 napisal/-a:fersterker menjaj skurlo ti ga je pri meni je blo isto, nato dal novega not in delovalo BP :D

btw kakega mas? rabim enega takega :D
fersterker je sestavni del tega wooferja...a se da to menjat? je pa JBL basspro II
obi
Kraj: medvoški štajerc

Odgovor Napisal/-a obi »

reklamacija pr prodajalcu ce je se v garanciji.
Štrom for wife, UPS for life.
Uporabniški avatar
croma_man
Kraj: Celje

Odgovor Napisal/-a croma_man »

obi napisal/-a:reklamacija pr prodajalcu ce je se v garanciji.
da sm jst prodajalec in da mi v obraz poves da si obrnil + in - ti ojacevalec zataknem v rit tubo pa nabijem na glavo in da si potem drznes tezit za garancijo se :shock: majko mila, kam smo prisli.

Back to topic, lahko da ti je prebila dioda ki je namenjena varovanju ojacevalca, vsekakor ti mora kak stromar pogledat notranjost ojacevalca kaj je lahko slo narobe.

LP
Slika
Fiat Coupe 2.0 16V Turbo SOLD
Volvo 850 2.3 T5 20V Turbo SOLD
Renault Laguna 2.0 RXE '94 SOLD
VW Passat 1.8 20V Turbo Variant
Renault Express 1.4 RT '99
skydancer

croma_man napisal/-a:
obi napisal/-a:reklamacija pr prodajalcu ce je se v garanciji.
da sm jst prodajalec in da mi v obraz poves da si obrnil + in - ti ojacevalec zataknem v rit tubo pa nabijem na glavo in da si potem drznes tezit za garancijo se :shock: majko mila, kam smo prisli.

Back to topic, lahko da ti je prebila dioda ki je namenjena varovanju ojacevalca, vsekakor ti mora kak stromar pogledat notranjost ojacevalca kaj je lahko slo narobe.

LP
hehe, nic hude krvi, itak da ne bi sel za garancijo niti vprasat, saj mi je jasno ...nic, bom nesel na servis da vidim kaj bodo rekli. Jebi ga, hoteli so mi pomagat, pa so zaradi ene neprevidnost zajebali 150eur. Jaz na njih nisem jezen, se zgodi. Je pa skoda, vsec mi je bil tale woofercek, za moje potrebe je bil idealen.
Uporabniški avatar
croma_man
Kraj: Celje

Odgovor Napisal/-a croma_man »

ni nate letelo, sej zadeva se da 100% se resit, naceloma ce kuri varovalko napaka ni usodna da bi blo treba zamenjat celo notranjost ojacevalca.

LP
Slika
Fiat Coupe 2.0 16V Turbo SOLD
Volvo 850 2.3 T5 20V Turbo SOLD
Renault Laguna 2.0 RXE '94 SOLD
VW Passat 1.8 20V Turbo Variant
Renault Express 1.4 RT '99
Uporabniški avatar
DognerDJ
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a DognerDJ »

Da ne odpiram nove teme - vceraj zvecer unicil woofer ( je pa bil aktivni stereo woofer domace izdelave ). Smo danes v sluzbi razsraufali kisto , in ugotovili da je en bas cisto hin , drugi pa se nekaj miga. Sem probal ojacevalec priklopit na drugi bas in se vedno tema.

Poznamo koga iz Maribora ali okolice ki bi pogledal kaj je na ojacevalcu sploh hin ?
Uporabniški avatar
Nicc0

Odgovor Napisal/-a Nicc0 »

lahko danes malo pogledamo ce se srecamo @ slov. bistrica ;)
Odgovori