Kokr mi je ratal ugotovit mi je sla dihtunga na glavi.
Kaksen je to strosek? se pa zavedam da to delo vzame ogromno casa.
Kaj vse je priporocljivo menat pri takem posegu,definitivno bom se zravem menjal jermena ali naj se menjam teflone oz faj bi bilo narest en velik servis ker bi rad mel nekaj casa mir in se samo vozil in opravljal redne sevise, kar mi na zalost nikakor ne rata.
Dihtunga na glavi f7p
Ej, res moje sozalje zaradi tega!
Res si ze kar nekaj avtov skupaj delal, koncno prisel do sanjskega, pa spet jeba..
No, menjaj vodno pumpo hkrati in oba jermena, tefloni pa so verjetno bili novi, ko je killah generalko delal...olje ti je dosti kuril?
Ni mi jasno, zakaj ti je tak mocno spustila dihtunga, ponavadi se to cisto malo opazi na kaksnem cilindru, ne pa kar oblak megle za sabo...
Razen ce ni bila glava sproti po dolocenih prevozenih zategovana.
No, menjaj vodno pumpo hkrati in oba jermena, tefloni pa so verjetno bili novi, ko je killah generalko delal...olje ti je dosti kuril?
Ni mi jasno, zakaj ti je tak mocno spustila dihtunga, ponavadi se to cisto malo opazi na kaksnem cilindru, ne pa kar oblak megle za sabo...

-
R5Gt turbo
te glave ni potrebno naknadno pritegovatiBojci napisal/-a: Ni mi jasno, zakaj ti je tak mocno spustila dihtunga, ponavadi se to cisto malo opazi na kaksnem cilindru, ne pa kar oblak megle za sabo...
RS-sport