Dihtunga na glavi f7p

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
BeaM_X
Kraj: Kransterdam

Dihtunga na glavi f7p

Odgovor Napisal/-a BeaM_X »

Kokr mi je ratal ugotovit mi je sla dihtunga na glavi.
Kaksen je to strosek? se pa zavedam da to delo vzame ogromno casa.
Kaj vse je priporocljivo menat pri takem posegu,definitivno bom se zravem menjal jermena ali naj se menjam teflone oz faj bi bilo narest en velik servis ker bi rad mel nekaj casa mir in se samo vozil in opravljal redne sevise, kar mi na zalost nikakor ne rata.
Slika
Uporabniški avatar
Bojci
Kraj: Maribor & skrajni severovzhod Prekmurja

Odgovor Napisal/-a Bojci »

Ej, res moje sozalje zaradi tega! :( Res si ze kar nekaj avtov skupaj delal, koncno prisel do sanjskega, pa spet jeba.. :?

No, menjaj vodno pumpo hkrati in oba jermena, tefloni pa so verjetno bili novi, ko je killah generalko delal...olje ti je dosti kuril?

Ni mi jasno, zakaj ti je tak mocno spustila dihtunga, ponavadi se to cisto malo opazi na kaksnem cilindru, ne pa kar oblak megle za sabo...
Razen ce ni bila glava sproti po dolocenih prevozenih zategovana.
Slika
R5Gt turbo

Odgovor Napisal/-a R5Gt turbo »

Najbol da jo peljes h Petru temu k ti je tud rihtal polosovine za abs. Ti bo najbol naredil.
Uporabniški avatar
RS-sport
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a RS-sport »

Bojci napisal/-a: Ni mi jasno, zakaj ti je tak mocno spustila dihtunga, ponavadi se to cisto malo opazi na kaksnem cilindru, ne pa kar oblak megle za sabo...
Razen ce ni bila glava sproti po dolocenih prevozenih zategovana.
te glave ni potrebno naknadno pritegovati :wink: dihtunga je pa lohk spustila, ce ni bla pravilno zategnjena ali pa ni bla originalna :roll: lohk je pa kej druzga :?:
RS-sport
Odgovori