a nebo potrebna homologacija???
a nebo potrebna homologacija???
a je res da nebo potrebna hologacija in da bo zadostoval tuv ko te policaji ustavijo??lp
silvi_7__MeGaNe-CoUpE__
- killah bee
- Kraj: Ljubljana
- killah bee
Kaj bos rekel, da fedri oz. spremenjeno podvozje, lita platisca in spoilerji ne vplivajo na vozne lastnosti[KEKEC] napisal/-a:Homologirane morajo biti samo tiste stvari ki bistveno vplivajo na vozne lastnosti! To pa ni noben sportni izpuh, fedre, lita platisca, temna stekla, spojleri,...
To mi je povedal precednik kluba g. Polanec KZVD!
Sem pa ze sam dobil tudi kazen zaradi homologacije, ki je potem nisem rabil placat!
Mal za lase privleceno
Pa g. Polanec... Si je pogledal pravilnik o homologacijah osebnih vozil?
notri tudi pise, da ce se spremeni hrup oz. poveca hrup avtomobila, je predpisana vrednost v decibelih, koliko je dovoljeno. Omenjajo tudi med drugim sp. filtre, barve svetlobnih teles, raznih aerodinamicnih dodatkov in podobno.
lp KEKEC![KEKEC] napisal/-a:
g. Polanec KZVD!
Ta clovek ima veliki dar govorenja, ko pa treba kaj narediti pa ga ni vec nikjer, zraven pa tega je zelo primitiven! Kolega mu je slepo verjel in sta pisala pritozbe (to je blo pred kakim letom), danes dobiva domov polne poliznice (nic vec 50%) plus vse sodne stroske! Polanca pa ze isce od novega leta pa ga nikjer ne najde da bi mu "pomagal!" In ni edini primer! Delam v taki sluzbi v slov. b., ki mi je ze vec ljudi reklo da jih je dobesedno nategno! Ena punca je celo ostala brez izpita!
Zato ti predlagam da se tega cloveka izogibas, ali pa da ga poslusas in se smejis na njegov racun!
lp ales
- killah bee