R5 GTT l.xx - Neki slikic moje r5-(Stran 74, Fotošuting)
- Primož Five
- Kraj: Logatec
jest sm ze kr nekaj osebam pokazou tvojo petko in vsak je samo izbulu oci, tako da res hudo zgleda, predvsem barva in feltne naredijo avto nekaj posebnega-drugacnega od drugih
tudi sam sm takega mnenja, edino zadnja hauba mi ne potegne, ker je prevelika prazna fleha-pa prosim, da se ne bo zdej na racun te izjave usu plaz komentarjev-drugace avto je tip-top in samo roko ti se stisnem ob priloznosti (upam seveda da cim prej), za ta projekt
tudi sam sm takega mnenja, edino zadnja hauba mi ne potegne, ker je prevelika prazna fleha-pa prosim, da se ne bo zdej na racun te izjave usu plaz komentarjev-drugace avto je tip-top in samo roko ti se stisnem ob priloznosti (upam seveda da cim prej), za ta projekt
mater bozjo...kaj pa tti pragi nardijo...
fant, zate ni besed
cestitam!
fant, zate ni besed
cestitam!
Adopt, adapt and improve...
R5 1.7T 5v
R5 1.7T 5v
- killah bee
- Kraj: Ljubljana
ce bom reku, da je to najlepsa petka, bo zvenelo prevec osladno, ker sam sm mnenja, da je vsak ki se spusti u takle projekt car; doslednost, natancnost, obcutek za predelavo, kolicina vlozenega truda in lastnih idej, pa so za moje pojme tiste stvari, ki odlikujejeo najboljse-ti si seveda med njimi
vsaka predelana petka, (mislm predvsem par petk v Sloveniji, k so vredne tega naziva-jih prestejes na prste ene roke, pa mogoce se dveh prstov druge), je po svoje unikatna-in tvoja je spet med njim