motor 1,4,menjava

Kotiček renojevih starodobnikov
Odgovori
invalid
Kraj: ?†empeter pri Gorici

motor 1,4,menjava

Odgovor Napisal/-a invalid »

fantje tip mi je pripravljen vrniti denar in izbira je zdaj vecja.E7 tip je res ustrezen paziti moram le na to,da bo moc enaka kot je v prometnem dovoljenju.lp
Zadnjič spremenil invalid, dne 29 Avg 2007, 23:12, skupaj popravljeno 1 krat.
invalid s fentanim R19
Uporabniški avatar
R19
Kraj: Sentjur / Celju

Odgovor Napisal/-a R19 »

jaz nebi nic prvo iskal naprej drug motor...
taprvo lastnika zanic motorja poklicat poiskat :smt036 pa mu enih par powedat nato se se pa zmenit kako pa kaj
jaz se nebi pustil.... 0X
melonca'r
Kraj: Celje

Odgovor Napisal/-a melonca'r »

E6J in E7J sta v osnovi enaka motorja. E7J ima par lukenj (za senzorje) vec, pa razlika je v sesalnem in izpusem kolektorju - E6J ima fergazer in nima luknje za lambdo sondo v izp. kolektorju, E7J pa ima enotockovni vbrizg in luknjo za lambdo sondo v izp. kolektorju.

Brez problemov lahko nabavis E7J motor. Vso instalacijo, izpusni in sesalni kolektor (s fergazerjem) prestavis na E7J masino in more vse delat BP.
Uporabniški avatar
megane96
Kraj: Notranjska

Odgovor Napisal/-a megane96 »

Nabavi kar E7J, osnova je ista, kot je ze predhodnik povedal, vse pase vijak na vijak. :) :)
Uporabniški avatar
satan
Kraj: Celje

Odgovor Napisal/-a satan »

Tudi jst se pridruzujem temu da nabavis e7j. vse pase.
Slika
invalid
Kraj: ?†empeter pri Gorici

Odgovor Napisal/-a invalid »

R19 napisal/-a:jaz nebi nic prvo iskal naprej drug motor...
taprvo lastnika zanic motorja poklicat poiskat :smt036 pa mu enih par powedat nato se se pa zmenit kako pa kaj
jaz se nebi pustil.... 0X
Nic ne bo.Takoj mi je reku naj vzamem ce hocem ce nocem pa ne.ni me silil.jazse pa na motorje ne spoznam nihce nimogel z mano ,pa itak motorja ni bilo mogoce sprobat.Sprasujem naokoli..vsi ki sem jih do zdaj nasel pravijo da se pri njih motorja tudi ne da sprobat.je kje kaka dobra dusa?Generalno obnovo pa mi vsi odsvetujejo.lp
invalid s fentanim R19
Odgovori