motor 1,4,menjava
motor 1,4,menjava
fantje tip mi je pripravljen vrniti denar in izbira je zdaj vecja.E7 tip je res ustrezen paziti moram le na to,da bo moc enaka kot je v prometnem dovoljenju.lp
Zadnjič spremenil invalid, dne 29 Avg 2007, 23:12, skupaj popravljeno 1 krat.
invalid s fentanim R19
E6J in E7J sta v osnovi enaka motorja. E7J ima par lukenj (za senzorje) vec, pa razlika je v sesalnem in izpusem kolektorju - E6J ima fergazer in nima luknje za lambdo sondo v izp. kolektorju, E7J pa ima enotockovni vbrizg in luknjo za lambdo sondo v izp. kolektorju.
Brez problemov lahko nabavis E7J motor. Vso instalacijo, izpusni in sesalni kolektor (s fergazerjem) prestavis na E7J masino in more vse delat BP.
Brez problemov lahko nabavis E7J motor. Vso instalacijo, izpusni in sesalni kolektor (s fergazerjem) prestavis na E7J masino in more vse delat BP.
Nic ne bo.Takoj mi je reku naj vzamem ce hocem ce nocem pa ne.ni me silil.jazse pa na motorje ne spoznam nihce nimogel z mano ,pa itak motorja ni bilo mogoce sprobat.Sprasujem naokoli..vsi ki sem jih do zdaj nasel pravijo da se pri njih motorja tudi ne da sprobat.je kje kaka dobra dusa?Generalno obnovo pa mi vsi odsvetujejo.lpR19 napisal/-a:jaz nebi nic prvo iskal naprej drug motor...
taprvo lastnika zanic motorja poklicat poiskatpa mu enih par powedat nato se se pa zmenit kako pa kaj
jaz se nebi pustil....
invalid s fentanim R19