Elektricni pomik stekel + menjalnik

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
čoki

Elektricni pomik stekel + menjalnik

Odgovor Napisal/-a čoki »

Zivjo!

Sem novopeceni lastnik Lagune 1.9 dci, letnik 2002. Zaenkrat ni vecjih problemov, me pa zanimajo dve stvari.
1. Pri pomiku stekla na voznikovi strani je znalo parkrat zastekat, zato sem stvar pogledal od blizje in opazil, da mi je pocila ena izmed dveh plastik na zajli oz. je zajla preskocila. Motorcek je sicer OK, ampak so mi rekli da se ne da kupit te plastike posebej, le komplet z motorckom to pa stane dobrih 200eur. A kdo ve kje bi se dala dobit ta plastika oz. pozna kdo ksno drugo resitev?

2. Pri prestavljanju v cetrto prestavo mi zna menjalnik zaskripat (podoben zvok kot ce ne stisnes sklopke do konca pri prestavljanju). Se pa ne slisi nic ce prestavim zelo pocasi Sumim na sinhron vendar nisem cisto preprican.

Hvala za pomoc!
LP :wink:
vruummmm:)
Uporabniški avatar
meganeman
Kraj: Velenje

Odgovor Napisal/-a meganeman »

Prvo vprasanje so eni resili s Cliotovimi motorcki in plastikami oz. made by doma spackano, druga je pa po mojem sinhron.
I have a need, the need for speed! Meganeman over and out...
Slika
http://megane-forum.eu/
BRUKI
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a BRUKI »

Pri anetu dobis neorginalni mehanizem stekla.
Uporabniški avatar
zizek
Kraj: Lendava-Trimlini

Odgovor Napisal/-a zizek »

Nevem in ni mi jasno, kako si lahko kupil tak avto,da ti pol stvari ne dela.A si vedel za te okvare ali kak?Zakaj ne vprasas za nasvet in nekoga ,ki bi sel stabo kupovat avto.Saj po mojem je zato, med drugimi tudi ta forum, da si pomagamo.Ali ne? :(
čoki

hvala za nasvete,sm ze mislu sam te plastike popravt,bom pa se zdej preveru pr anetu :wink:

drgac pa, zizek, avto je rabljen, ne mors pricakovat da bo vse tip-top, zato pa jst hocm to nardit da bo tko. in ce me motjo 2 stvari to se ne pomen da pol avta ne dela. vrjem da sm vedu da ma avto te slabosti, se je tut pri ceni poznal k sm kupoval. avto je sicr res ohranjen tko k treba sm pac ne more bit vse popolno, to je dejstvo pr rabljenih vozilih.

lp
Uporabniški avatar
zizek

Ampak si za te napake vedel?Ker zamenjat sinhron kot verjetno ves ne bo poceni.In to, ko si avto vozil pred nakupom si lahko opazil.Ce pa si za napako vedel in si zato pac za avto manj dal, je pol vredu.
čoki

sem napisal, da sem vedel preden sem kupil avto, da ima te slabosti. sinhron je res drag, ampak dokler ne bo vecjih tezav ga ne mislim menjat. drugace pa sem s pomocjo oceta popravil to plastiko tako da zaenkrat motorcek znova normalno dela :wink:
Uporabniški avatar
zizek

Pol pa vredu,pa srecno voznjo. :wink:
čoki

hvala!
ja no, plastika ni doug zdrzala...bo treba kokr vidm kr kupt ceu nov motorcek ,...
Odgovori