clio dCi privilege lux 82km
Evo pa so koncno prisle xenon luci gor!
Danes sem nabavil se preostalo elektroniko... Luci sem kupil namrec brez balastov in ker so orginal balasti dragi, kot zafran (beri: zlato) sem, da not Xenon kit...
Malo je bilo treba predelati nastavke in zbrusti plastiko pri zarnici... Ker je lezisce namenjeno D2S in ne H7... Pa spodaj, ko pride orginal balast je bilo treba naredit en mosticek!
Kompleten postopek je trajal cca 2 uri! Zaromete pa mi je vgradil Kekec, ki se na to ze bolje spozna in ima izkusnje pri menjavanju zarometov
Not pa je zmontiran Kaixen kit 6000K! Kupil sem ga od Jurre-ta
Nekaj fotk...

Danes sem nabavil se preostalo elektroniko... Luci sem kupil namrec brez balastov in ker so orginal balasti dragi, kot zafran (beri: zlato) sem, da not Xenon kit...
Malo je bilo treba predelati nastavke in zbrusti plastiko pri zarnici... Ker je lezisce namenjeno D2S in ne H7... Pa spodaj, ko pride orginal balast je bilo treba naredit en mosticek!
Kompleten postopek je trajal cca 2 uri! Zaromete pa mi je vgradil Kekec, ki se na to ze bolje spozna in ima izkusnje pri menjavanju zarometov
Not pa je zmontiran Kaixen kit 6000K! Kupil sem ga od Jurre-ta
Nekaj fotk...

- clio_dizel
- Kraj: Vrhnika
Ja to je res, da te ponoci bolj upostevajo, ce imas xenonke...Zadnjic mi je ravno en malo starejsi gospod razlagal o tem, kako je bilo, ko je imel se golfa in ga noben ni smirglal, sedaj pa ima malo vecjo kravo s xenon in je vse drugace
Pranja pa nebom zrihtal, ker bi mogel odbijac luknjat...Tezje potem prodas odbijac, ce bi se recimo spustil v rs look! V primeru luknjanja bi mogel odbijac obdrzat!
Pranja pa nebom zrihtal, ker bi mogel odbijac luknjat...Tezje potem prodas odbijac, ce bi se recimo spustil v rs look! V primeru luknjanja bi mogel odbijac obdrzat!
Mark napisal/-a:Danes pa sem imel jaz tudi nezgodo... Soseda je priletela vame odzadaj, skoraj pred bajto...Kupon pa papir za popravilo ze imam! Problem je, ker bom brez avta![]()
![]()
Sploh nevem kam naj dam popravljat, ker imajo vsi guzvo
Kaj je pa z RS odbijacem
RS-sport