Sem skoraj nov na tem forumu, ceprav je bil ze moj prvi avto renault. Pred tednom pa sem postal lastnik Clia RS l.01.(prej sem vozil Clio 1.4 l.99).
O tem Cliu RS se je na tem forumu ze veliko pisalo, tako da bom tudi sam to nadaljeval.
Kmalu lahko pricakujete kaksne slike, do takrat pa lep pozdrav!
Pozdravljen.
Upam da je avto se v takem stanju kot takrat ko sem ga jaz prodal ,ker meni ga je bilo res zelo zal. Samo trenutno so drugi nacrti vecja prijoriteta kot pa avto.
Upam da ti bo sluzil in da bos zadovoljen z njim tako kot sem bil jaz.Ce te kaj zanima pa kar prasaj.
Ja, avto je res super tako po izgledu kot tudi po voznih lastnostih. Problem je samo v tem, da ga prejsnji lastnik verjetno ni kaj prevec vestno vzdrzeval.
No pri meni bo to verjetno cisto drugacna zgodba.
Je pa res, da mi na avto ni potrebno dodati cisto nic vec, ker kakrsen je, je res fantasticen.
Alonso napisal/-a:
p.s.:Kje se lahko vclanim v klub?
drugace pa lahko prides na kaksno srecanje, ki jih imamo ob petkih v Kranju(Supernova) ter v cetrtkih in petkih v Ljubljani BTC pa te bomo tam vclanili
no dolg je ze tega ko sm reku da bojo tut slike na voljo in zdj mam koncno mal casa da to tut nardim. no tole bo neki za zacetek, kmal pa pridejo slike z dodatkom!