Dusi ga v nizkih obratih
Dusi ga v nizkih obratih
Clio L 2000 1.4 8v dusi v nizkih obratih.
Najbolj je opazit ko startas v kriziscu. Avto je do 2000- 2500 obratov brez moci, potem potegne.
Najbolj je opazit ko startas v kriziscu. Avto je do 2000- 2500 obratov brez moci, potem potegne.
Re: Dusi ga v nizkih obratih
Pomoje je loputa za zrak zapacana z sajami. Potem pa ko pride na obrate jo do fula odpre je pa ok. Jst mislm da je to, je pa treba definitivno preverit.iro napisal/-a:Clio L 2000 1.4 8v dusi v nizkih obratih.
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI
Pomoje je loputa za zrak zapacana z sajami. Potem pa ko pride na obrate jo do fula odpre je pa ok. Jst mislm da je to, je pa treba definitivno preverit.[/quote]
Mislis to ?
http://rk.avtomobilizem.com/renaultforu ... hp?t=11465
Mislis to ?
http://rk.avtomobilizem.com/renaultforu ... hp?t=11465
Mislis to ?iro napisal/-a:Pomoje je loputa za zrak zapacana z sajami. Potem pa ko pride na obrate jo do fula odpre je pa ok. Jst mislm da je to, je pa treba definitivno preverit.
http://rk.avtomobilizem.com/renaultforu ... hp?t=11465[/quote]
Jap
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI
- Citroenovc
Sicer sem preprican da ne bo pomagalo do koncnega problema - ampak se izplaca narest tudi to (so ze pred mano ti svetovali) - vlij "injection cleaner" ...
jaz sem za bivsega Twinga od punce vlil univerzalnega STPjevega ... pa moram rect da ni naredil tako divje razlike, kot sem pricakoval ...
V Safa sem pa prejsnji teden vlil original Renault robo (9Eur stane 250ml flaska - z njo so na servisih nadomestili ciscenje z masino) - in se je ze po cca 50km zacelo kazat v pozitivo ... Po cca 400km pa avta ne prepoznam vec. Prej je bil do 3k rpm precej zadusen in zamorjen - zdaj pa ze okrog 1200-1300 rpm lepo prime ...
Prej se po Dolenjki v 5. s 1500 rpm nisem mogel lepo peljat - zdaj gre pa za salo ....
Na flaski celo pise, da ga priprocajo vlivat v rednih intervalih ... Je pa to cistilec in nevtralizator vode, ipd ... ne dviga oktanskega stevila (zato mi ni bil vsec oni STP prevec, ker tankam 98oktanca) ....
jaz sem za bivsega Twinga od punce vlil univerzalnega STPjevega ... pa moram rect da ni naredil tako divje razlike, kot sem pricakoval ...
V Safa sem pa prejsnji teden vlil original Renault robo (9Eur stane 250ml flaska - z njo so na servisih nadomestili ciscenje z masino) - in se je ze po cca 50km zacelo kazat v pozitivo ... Po cca 400km pa avta ne prepoznam vec. Prej je bil do 3k rpm precej zadusen in zamorjen - zdaj pa ze okrog 1200-1300 rpm lepo prime ...
Prej se po Dolenjki v 5. s 1500 rpm nisem mogel lepo peljat - zdaj gre pa za salo ....
Na flaski celo pise, da ga priprocajo vlivat v rednih intervalih ... Je pa to cistilec in nevtralizator vode, ipd ... ne dviga oktanskega stevila (zato mi ni bil vsec oni STP prevec, ker tankam 98oktanca) ....
OK
LP
Primo?ć
LP
Primo?ć
- Citroenovc
Se mogoce res splaca probat tud pri tebi vlit tole cistilo noter, pri meni je opazna razlika.
ze prej je avto lepo laufov, zdej pa prede kot mucek.
No, jst sm pa vlil tega univerzalnega in pa cistilo za vbrizg od STP pa sm bil mocno presenecenCitroenovc napisal/-a:jaz sem za bivsega Twinga od punce vlil univerzalnega STPjevega ... pa moram rect da ni naredil tako divje razlike, kot sem pricakoval ...
Če je ravno, ni zabavno.
- Citroenovc