Renault 5 Cabrio
enkrat ko bom star pa ko se z zeno ne bom mel kej velik vec za pogovarjat bom sam naredu to...

Adopt, adapt and improve...
R5 1.7T 5v
R5 1.7T 5v
LOL ne. dela na lpp-ju ne u Trzinu.
zdaj sta 2 petki cabrio registrirani 1 pa se caka na kupca(7000eur)ce bi jo kdo kupu nej pise na pm.ne prodajam jaz da ne bo pomote.
podatke o nastanku petk c. pa kolk jih je blo ste pa kr prblizn zadel
pohvalno
izdelal so jih okoli 700 ce se se prou spomnem.Vecina so jih uporabl za varnostne teste..crash testi. okoli 100 sto jih pa poslal po svetu. 17 v evropo se mi zdi. Te podatke sem zvedel z druge roke pred enim letom.Tko da ce sm kej pomesu se oproscam.
Za tiste luknje se tud ne ve zakaj so jih naredili. So ze meli svoj nacrt...
LP
Za tiste luknje se tud ne ve zakaj so jih naredili. So ze meli svoj nacrt...
LP
no upam da tema ni stara...ampak sem jo nasel...pa bi rad se js neki napisal..
matijagtt si napisal da je v slo le ena taka petka original.....js ti povem da vem da so na obali vsaj 3 take petke original.....skrivnost??
baje da je bilo takih petk v trstu v luki kr nekaj...in kej baje ni bilo homologacije zanj (ker niso bile varne, ker nimajo loka nad glavo ce se prevrnes) in so pol sle na odpade okoli trsta....in folk ki jih je vidu jih je kupu......in 2 se vozijo po kopru (enega lastnika celo poznam osebno), tretja pa stoji pri enem gospodu doma....in rabi novo streho in novo notranjost, ker je v trstu v luki vse preparelo....in se ena al enih par petk cabrio se je prodajalo na avto.net......tko da originalnih je kr nekaj v slo...uprasanje pa je kako je s papirji
LP
matijagtt si napisal da je v slo le ena taka petka original.....js ti povem da vem da so na obali vsaj 3 take petke original.....skrivnost??
baje da je bilo takih petk v trstu v luki kr nekaj...in kej baje ni bilo homologacije zanj (ker niso bile varne, ker nimajo loka nad glavo ce se prevrnes) in so pol sle na odpade okoli trsta....in folk ki jih je vidu jih je kupu......in 2 se vozijo po kopru (enega lastnika celo poznam osebno), tretja pa stoji pri enem gospodu doma....in rabi novo streho in novo notranjost, ker je v trstu v luki vse preparelo....in se ena al enih par petk cabrio se je prodajalo na avto.net......tko da originalnih je kr nekaj v slo...uprasanje pa je kako je s papirji
LP
- Primož Five
- Kraj: Logatec