prikaz porabe megan dci
prikaz porabe megan dci
Zanima me ce imate tudi vi razliko v porabi doriva in sicer po racunalniku je poraba 50 litrov, dejansko pa sem tankiral 53.6 litra. Prej sem imel laguno pa je bil racunalnik bolj natancen!
Men kaze +-0,5l narobe, sam zdej ko mam cip pa -10%. Je pa odvisno kako vozis, ce bos divjal bo kazalo v minus narobe, ce bos pa lepo vozil pa v plus.
Mam kr dober nastudiran racunalnik, ker sem do sedaj najvec natankal v avto ze 59,7 l, tank bi naj bil pa 60 l. Sam pol je se v cevi vsaj 3-5 l goriva, ce ga seveda natankas se po tistem ko pumpa sama ven vrze:).
enkrat sem pa brez ostal, ko sem se z rezervo pripeljal iz LJ domov in ko sem ga naslednji dan hotel avto iz garaze odpeljat enostavno ni vzgal:).
Mam kr dober nastudiran racunalnik, ker sem do sedaj najvec natankal v avto ze 59,7 l, tank bi naj bil pa 60 l. Sam pol je se v cevi vsaj 3-5 l goriva, ce ga seveda natankas se po tistem ko pumpa sama ven vrze:).
enkrat sem pa brez ostal, ko sem se z rezervo pripeljal iz LJ domov in ko sem ga naslednji dan hotel avto iz garaze odpeljat enostavno ni vzgal:).
Men "laze" v plus. Po BC naj bi od zadnjega tankanja pokuril 60,2l, ko sm danes tankal pa je slo notr "le" 54,5L
Tut povprecna poraba po BC je 4,6. Z zadnjim tankom naj bi naredul 1320km. Preracunano na 54,5L porabe je to 4,13L/100km
Za avto z 1,4t in 120KM je to
Je pa res da 'sparam'. Fura je relacija Lj - Hrastnik. 10x z enim tankom
Tut povprecna poraba po BC je 4,6. Z zadnjim tankom naj bi naredul 1320km. Preracunano na 54,5L porabe je to 4,13L/100km
Za avto z 1,4t in 120KM je to
Je pa res da 'sparam'. Fura je relacija Lj - Hrastnik. 10x z enim tankom
Laguna Coupe GT dci 180