Styling firma
Styling firma
Katera firma izvaja dober styling avtomobilov? Od odbijacev do luci itd...
mislm sprasujes glih tko kakor da spojlerji pasejo na vse avtomobile
napis kera avto, no smo zvedl clio, zdej rabmo letnik, model, pol kok vrat ma, pa zelje exstrem, simpl ....................
mislm hodte na forum sprasvat pa niti osnovnih podatkov se vam ne da napisat
je pa tko ti dam primer za cliota letnik 97 3 vratni komplet spojlerji +strihanje pri fazerju cirka 700-1000eur z tuvi in veliko kvaliteto
napis kera avto, no smo zvedl clio, zdej rabmo letnik, model, pol kok vrat ma, pa zelje exstrem, simpl ....................
je pa tko ti dam primer za cliota letnik 97 3 vratni komplet spojlerji +strihanje pri fazerju cirka 700-1000eur z tuvi in veliko kvaliteto
lp care
- 16v-TwInGo
- Kraj: Ribnica
Ti bi pa tut mau leps lohk odgovoru! Lohk bi sam reku ce lohk mau vec pove o svojmu cliotu ne pa nort tkoj!care napisal/-a:mislm sprasujes glih tko kakor da spojlerji pasejo na vse avtomobile

Hvala za odgovor. Tak odgovor potrebujem. Kratek in jedrnat. Kaj bom s svojim avtom naredil ze sam vem. Rabil sem samo vase izkusnje s firmami, ki jih imate.JaaN napisal/-a:Ce imas casa in potrpljenja na pretek, potem bo A3M v redu.alesko26 napisal/-a:Imam clio. Malo sem gledal po netu. A3M se mi nekako najbolj dopade.
Tako, da so graje in besedicenja ter napadalnost uporabnika care-ta odvec in potrata casa.