Green vsi hvalijo.Sem pa slisal ze cist noname na petki pa ce je vrei narejeno, rosfrei cev se dere ko svina. Vrjent bom jaz mel to nasledn tedn narejeno.
MaTe0 napisal/-a:Green vsi hvalijo.Sem pa slisal ze cist noname na petki pa ce je vrei narejeno, rosfrei cev se dere ko svina. Vrjent bom jaz mel to nasledn tedn narejeno.
MaTe0 napisal/-a:Green vsi hvalijo.Sem pa slisal ze cist noname na petki pa ce je vrei narejeno, rosfrei cev se dere ko svina. Vrjent bom jaz mel to nasledn tedn narejeno.
Dere se masine in ne filter oz cev
Mah narobe sem napisal. " rosfrei cev, pa se dere ko svina " Mislim da vsi vedo zakaj se gre
Fantje, ne tolk komplicirat. Gres v a3m pa kups ta najbolj pocen filter pa je. Razlike v zvoku so samo zarad oblike filtra, dolzine cevi, materjala cevi,...Ce ga das direkt na loputo ti ga pa sploh ni treba homologirat, sem slisal. Sploh pa nevem zakaj bi to homologiru.
a dovod hladnega pa nima? Tak da je vseeno kakega kupim glede premera, ker mi direkt itak ne bo not paso? pol rabim se pa eno cev za povezat pa eno za mrzli zrak? LP
Godward napisal/-a:a dovod hladnega pa nima? Tak da je vseeno kakega kupim glede premera, ker mi direkt itak ne bo not paso? pol rabim se pa eno cev za povezat pa eno za mrzli zrak? LP
Za hladnega ne rabis. Saj pa tam imas ze stock hlajenje narejeno. Ce naredis v tisto smer. Drgace pa pride ta filter pa cev na mojga zmontirana na sledn tedn. Sva naredl menjavo z kolegom. On men filter pa cev jaz pa njemu volan. Pride k men crni sporten