LP. mojga fotra je dubu radar nek na stajrski avtocesti(men se zdi da nek v celju(nism zihr)). pelu je cez tunel, pa fotr pravi da baje ni blo nubene table za omejitev hitrosti na 100 km/h al pa 80 km/h(kukr pac so), tko da je blo omejitev 130 km/h on je pa pelu 140 km/h in ga je radar sliku sam ni pa blo nubene table RADAR KONTROLA HITROSTI. a ni tko da bi pred takimi radarji na autocestah mogle bit te table za radar? a fotr se lohka pol na to pritozi da ni blo table?
ja sj sm mu reku pa prau da ni blo nubene table za omejiteu al je pa sam on tok corau da je ni vidu.
kaj pa to te radarji pa znaki kontrola hitrosti. a no tko da bi mogla bit tabla pred usakim radarjem?
pardon, fotra ni dubu radar pr tunelu, ampk tko nek na raunini. a mogoce ve ce delajo radarji na stajerski autocesti, sam uni na ravninah ne pred tuneli?
jaz sem stacionarni radar videl ko se peljes od Tepanj cez tunele proti Celju. Za tuneli ko je ravnina in se avtocesta spusca proti Celju. Zdaj ce je ze aktiven pa ne vem. Skatla je tam
Jest vem, da je aktiven na dolenski AC takoj iz predora pred razcepom Malence. Verjetno bodo tega menjaval izmenicno z Golovcem, ki je trenutno prazen.
konec predorov ter zacetek ravnine je delujoc radar tam ko se potem spustis na desno proti celju... ce mislimo isto fram pa se ni oz je bla prazna skatla pred 14dnevi se
killah bee napisal/-a:Jest vem, da je aktiven na dolenski AC takoj iz predora pred razcepom Malence. Verjetno bodo tega menjaval izmenicno z Golovcem, ki je trenutno prazen.
Te bom sa pa jaz dobo kaki dve porciji ce je proti celju aktivni radar.
V framu se ni aktivni radar samo sem slisal da bi naj z rdecim BMW vozli te radare okol in jim menjavali lokacije!