Ej jest sm kr sumu da bo neki tacga. Mi smo tud mel ene take probleme enkrat, kao da je mt naredla za 150k kazni in pol je un hotu to met....no pol nismo nc placal.
Tale je definitivno en pacient
Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi!!!
Svarun: jaz ko sem kupaval avto me je tut model prosu ipd da cimprej jst nardim zavarovanje in mu posljem kopijo da bi lahko on pobral denar od svojega zavarovanja (itak pa je bedarija ker mu je poteklo cez 10dni, mislim how low can you go ) skratka... V primeru da ti tip tezi da mu izplacaj mu povej nazaj da nej se lepo jebe in naredi svojo zavarovalno polico. Pa pac reci da si klicu na AMZS in da so rekli da ti nisi lastnik avta in da u kolikor bo se moril da gresta lahko na sodisce.
Vcasih ce pravilno blefiras se te ustrasi
Drugac pa ne vem kako bi dobil ti svoj kes nazaj... zjutri predn gre u siht naj ga caka cela slovenska renault crew??
Ma vem da je samo en velik svercer,ker je mel ze naslednji dan avto na netu za prodajo.Ma zgubu sm skori 300eur,ker sem moral za novi avto placat polno zavarovanje