clio_dizel napisal/-a:ma sej ta tip ma kar nekaj robe drugac: http://www.avto.net/festajn/. na hitro sem gledal in vidu odbijac za tanovga megana 120eur.... mal poglej, sicer pa najbolse da se zapeljes do njega in vidis...
ok tole grem p definitivno pogledat.... rab se kdo kj da zanga pogledam? ker ocitno ma kr dost robe novejsih avtomobilov
Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi!!!
Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi!!!
ko greste povejte bom se js najbrs su...samo ce greste v unga tm pr stadionu js ne grem kr tm ni nc zame je p pomoje se 19ka kabrio 16v pa clio 16v...razn ce ni ze sov seveda
no kdo mi zna povedat kje se da najbl ugodno kupt une kapce za ventilcke kromane k so mi jih spizdl nek na krku ... enkt sm su pogledat okol avta so bli se... pridm pa dam pa ugotovimo pa da treh ni vec ...
86-4PJ napisal/-a:no kdo mi zna povedat kje se da najbl ugodno kupt une kapce za ventilcke kromane k so mi jih spizdl nek na krku ... enkt sm su pogledat okol avta so bli se... pridm pa dam pa ugotovimo pa da treh ni vec ...
aaaa folk pomagite kje cm dobit barvo za celjusti barvat? pa ne v spreju! tisto barvo mislim da ko pobrusis in samo prestrihas...je baje lih tko dobr kukr pa ce das temelno... v mavrici, colorju, ist-u in motomatu nimajo nevem kje naj se povprasam ? kaksna ideja ?lp
no evo najdu sprej barvo v AVTOSTILU v logatcu 400ml za 10,95eur . ampak ce kdo ve slucajno kje se da dobiti 'tekoco' barvo naj pove...aia pa v rdeci barvi!
tvoj spiky se mi ne dopade nevem kako... felge bi lahko bile colo vecje in drugacnih oblik sam kaj si pa z zadnjo nalepko mislil pa tudi nvm... jaz se sprasujem ce je z tabo vse ok???
R19 napisal/-a:tvoj spiky se mi ne dopade nevem kako... felge bi lahko bile colo vecje in drugacnih oblik sam kaj si pa z zadnjo nalepko mislil pa tudi nvm... jaz se sprasujem ce je z tabo vse ok???
aha to zdj nazaj neki zabijas ? ql
ammm feltne vem bi bile lahko 20 colske pa bi bile se premajhne ker imajo megani cudno narejene koloteke...
z zadnjo nalepko ? mislis to od renault kluba ? to je pa izraz spostovanja do kluba kateremu pripadam in sem ponosen na to
drugace pa je vse z mano ok... ker rihtam avto tako kot je meni vsec in ocitno tudi vecini...
MaTe0 napisal/-a:Kam bi pa dali vi se vecje felne ? Te so popolne za ta avto.Ful je hud!
na ta avto bi pasale 20colske feltne..in bi bile lih prav..saj je tukaj kar malo veliko placa med gumo in kolotekom... sem pavidel v avstriji ... na RS-u 20 col felge in so ubijale