Centralno daljinsko zaklepanje
Centralno daljinsko zaklepanje
Zanimam se za nakup centralnega daljinskega zaklepanja. Gledal sem na bolhi in na avto.net, ponudb je polno, nekatere zelo ugodno, zato me zanima, ce ima kdo kake izkusnje s tem v R5. Montaza, delovanje, itd. Je mozno vgradit tudi v prtljaznik? Najbolj se ogrevam, da bi kupil tri motorcke, dva za sprednja vrata, enga za prtlaznik. Ve kdo kolko je cena, ce das potem naret kljuc, da ne rabis met tolko vsega zraven?
Gledal sem to: http://www.avto.net/2004/oprema/oglas.asp?ID=1010509#
Gledal sem to: http://www.avto.net/2004/oprema/oglas.asp?ID=1010509#
Men je urosr zrihto daljinsko pa motorcke. Vgradil sem si sam. Blo je malo problema sploh pri zadnjih vratih s katerimi sem se zajebaval kar nekaj ur, ampak ratalo pa je. Ti ko imas pa sprednja vrata samo pa sploh ni problema.
To ko si dal link ma pa moj kolega v petki in deluje BP.
To ko si dal link ma pa moj kolega v petki in deluje BP.
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
Lej jest sm sou na deponijo, tm ko so cakali avti za razgradnjo, pa sm narajmou cliota rt faza I. ki je imeu daljinsko centralno zaklepanje, pobrou vn vse klucavnice pa kompletni strom. Kokr pa vemo so pa klucavnice pri vseh starejsih in tudi malo novjsih renojih vse iste, sem jih samo premontirou zvezou motorcke vkup pa vmes dal rele centalnega pa use skupi prou zvezou pa dela. daljinskega zaklepanja se nimam (moram kupit baterijo pa zmontirat senzor), dela mi senzor na voznikovih vratih in gumb v armaturi ki sem ga dodatno vgradil. Za zadnja pritljazna vrata pa se nisem cisto nic matrau in zato tudi nimam zaklepanja zadaj (se nebi branu obrazlozitve montiranja in predelave, ce bi to kdo znou ali je ze poceu).
RENAULT 5 1.4e RT
RENAULT 19 16V
RENAULT 19 16V
- Pyromaniac
- Kraj: Ok. Dom?ćale
Jst mam pa podobn komplet...
In zdj so se problemi zacel
Izdelava kluca je priblizno 10eur (ce ti da za renault), ce bo pa surov kljuc za drug avto te pa pride 15eur.
Mene pa zanima, ce ma kdo navodila kako to montirat...
Navodila so bla prilozena samo za strom, in tist ni problem...
Torej ni mi lih do tega, da bi dajal 100eur za montazo, in ce kdo slucajno ve kam dat te motorcke v sprednja vrata al pa da ma navodila bi bil hvalezen.
Sam ne vem kako, ker so ti univerzalni mal vecji in se zgodi da ne morem zapret sipe do konca al pa tko da na koncu sploh nebi mogu na klucavnco odklent, kar pa ni dobr, ce slucajno kdaj centralc nebi delal...
Torej, ksna ideja???
In zdj so se problemi zacel
Izdelava kluca je priblizno 10eur (ce ti da za renault), ce bo pa surov kljuc za drug avto te pa pride 15eur.
Mene pa zanima, ce ma kdo navodila kako to montirat...
Navodila so bla prilozena samo za strom, in tist ni problem...
Torej ni mi lih do tega, da bi dajal 100eur za montazo, in ce kdo slucajno ve kam dat te motorcke v sprednja vrata al pa da ma navodila bi bil hvalezen.
Sam ne vem kako, ker so ti univerzalni mal vecji in se zgodi da ne morem zapret sipe do konca al pa tko da na koncu sploh nebi mogu na klucavnco odklent, kar pa ni dobr, ce slucajno kdaj centralc nebi delal...
Torej, ksna ideja???
...
- Pyromaniac
- Primož Five
- Kraj: Logatec
Bom jaz najdo ene slikce drgace pa ni neka umetnost. Ce mas 5 vrat se boste na zadnjih jebali ker nebote meli kam dat motorcka in bote mogl svojo lukno zvrtat da boste tisto zicko lahk zasraufali z obstojecoPrimoz Five napisal/-a:joj kaj me se caka...kr lepte slikce gor
Kako da ne? Saj pa lahko upogibas tisto zico levo desno gor dol.Lahko jo rezes.Motorcek deluje na principu gor dol.Se pravi motorcek si nekam nastavis, potegnes zico do gumbeka, sprobas ce odpre zapere, si narises lukne gor, zvrtas lukne in pritrdis motorcek.Svamca napisal/-a:Mateo sj to me zanima kako si ti to naredu? A mas ti marbit ksno slikco kako bi to zgledal? Fora je pa u temu da ima clio gumb u plehu in z notranje strani kamot motorcek priklopis, 5ka pa ima gumb v lajsti in nimas kam dat motorcka.
Ni neke umetnosti.Slik menda da nimam ker nisem slikal, delal sem pozimi noter na prostem pri 5 stopinj delo dva dni zmrzno in popizdo zraven. Ampak mam pa daljinsko centralno.
Zaj ce hoces slike bi mogo celo panelo dol vzet.
- Pyromaniac
- Primož Five
- Kraj: Logatec