Ja original renault je dal ... ma sam da je zrihtan. ce bi se lotil to iz preventive - vem da bi ceneje skoz prisel (zlahta je avtoelektricar s kanalom - samo v tem priemru je bilo zal predalec dalec do njega, ker avto je res tako zanic delal, da sem se se teh 10km s tezkim srcem se peljal) ... nimam pa doma opcije demontirat ker nimam niti garaze
Ja sem vprasal kaj je zdaj pol z jermenom - je rekel, da saj ko je zategnil je OK (takrat sem posumil, da ni on zamenjal nastavljanja napenjalca z "luftom" ... ga morem priklicat pa vprasat se enkrat) ...
Simptomi: ko je mrzel - se trese kot bi delal po 3 valjih + nima prave moci oz posukava pri voznji v klanec.
Ceprav ce ga poslusas pri samem motorju - na uho dokaj lepo tece - AMPAK zadaj pri loncu pa grgra, se "zaganja" in pa poka, ko pohodis in spustis gas.
Tudi ko je topel - se vedno poka v izpuhu. tece pa lepse. No samo odkar mi je regler sel - tudi ne vec tako lepo. Ceprav naj bi elektricar pobrisal vse errorje ipd ...
Je pa zdaj odkar je alternator zezal - tudi cagr za temp motorja se bolj sumljiv mi - NAMREC: kadarkoli sem se peljal ali vozil avto - nikoli nisem porajtal, da bi sel nad prvo debelo crtico (cca na 1/4 celotne skale) - ves cas pa niha za 2-3 male crtice - se peljes v dolino - pade za 2 mali crtici; zalaufa ventilatorje klime - pade za 2mali crtici; ipd ... blazno obcutljiv je tale kazalec - pa ne vem a je to OK ali ne - pri ostalih avtih, ki jih imam/poznam - je vseeno bolj pri miru kazalec.
AMPAK - zdaj od popravila dalje se je pa komaj kaj premaknil - celo pot do doma (10km) je prilezel komaj do 2. male crtice - potem sem ga pa ugasnil, pa cez kake pol minute kontakt dal - je pa bil tam kot obicajno - malo pod 1/4 skale pri prvi debeli. Pa zdaj ne vem a kaj zeza ali bi moral se malo dlje it ... je pa res da nisem sel po AC, ampak na izi po lokalki ...
Sem pa nasel, da mi malenkost solzi hladilna pri nekem senzorju na debeli cevi med glavo motorja in hladilnikom. moram zamenjat cev.