drugac lep avto
Operacija: "TURBO"...
- Primož Five
- Kraj: Logatec
tudi resTadej napisal/-a:Ja ce ga je kdo tam pustu, ga gotovo ne bo sel 1x na teden pogledatobi napisal/-a:Samo bi blo dobro kako stevilko gor pustit, da se kontaktirat.
no ce bo kdo nasel lastnika ali kaj vec informacij zakaj avto tam stoji bi bil hvalezen
ker se bojim da ka bo kaksna kruta usoda doletela kot vse avtomobile ki vec kot en teden stojijo nekje ob cesti brez tablic
ne vem tocno kako je s temA jo v takem primeru lahko kr en odpelje? Vrjetno ne.
pri nas se dostikrat v gozdu najde kaksen zapuscen avto, potem poklices policijo pa pridejo pogledat in odpeljejo nekam...
...samo ponavadi lokalni veseljaki avto prej ze razbijejo ali zazgejo ali oboje
tako da bi bilo cisto vseeno ce bi avto ze prej kdo odpeljal, samo ko pa nikoli ne ves
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
nov akumulator 
62Ah
46eur

....ki ne gre v avto ker je prevec zategnjen

pa iz maske sem spravil stran 5 kil kita
kdo in zakaj ga je namazal gor, tudi do pol cm na debelo in to cez celo povrsino mi ni jasno, saj pleh spodaj sploh ni luknjast
malo jo je se treba poklepat, ampak v primerjavi s spodnjo ze zdaj zgleda kar lepo

62Ah
46eur

....ki ne gre v avto ker je prevec zategnjen

pa iz maske sem spravil stran 5 kil kita
kdo in zakaj ga je namazal gor, tudi do pol cm na debelo in to cez celo povrsino mi ni jasno, saj pleh spodaj sploh ni luknjast
malo jo je se treba poklepat, ampak v primerjavi s spodnjo ze zdaj zgleda kar lepo

Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
- Primož Five
- Kraj: Logatec