Ripanje glasbe z neta
Ripanje glasbe z neta
torej, nic kompliciranja prosim, in prosim samo tisti ki so oz. delajo s tem.
se da dobit kak program ki je enostaven kot pasulj, ce ga znas delat, za snemanje glasbe ko se predvaja recimo spletni radio!?
poslusam z WinAmp-om
rad bi da se inslalira, zazene program, nastavi kvaliteto, velikost fajla, pa da stisnes REC buton pa gasa!!!
mam ze:BBC Radio Ripper pa StationRipper, hmm, uporaba, hja za prednastavljena radia gre, hocem pa za kako drugo postajo, mam shranjene pa mi jih pol ne odpre.
cimbolj enostavno prosim.
hvala.
lp, Doc
se da dobit kak program ki je enostaven kot pasulj, ce ga znas delat, za snemanje glasbe ko se predvaja recimo spletni radio!?
poslusam z WinAmp-om
rad bi da se inslalira, zazene program, nastavi kvaliteto, velikost fajla, pa da stisnes REC buton pa gasa!!!
mam ze:BBC Radio Ripper pa StationRipper, hmm, uporaba, hja za prednastavljena radia gre, hocem pa za kako drugo postajo, mam shranjene pa mi jih pol ne odpre.
hvala.
lp, Doc
No to sm jst hotu napisat. Ampak brez Creative zvocne kartice ne bo nic.Pancho napisal/-a:Kaksno zvocno kartico uporabljas?
Jaz imam od Creative in med drugimi zraven tudi program creative recorder s katerim sem bil zelo zadovoljen dokler sem ga pac rabil. Vse ostalo pa sem potem urejal v playcentru (od Creative) - iz WMA, WAV v MP3, kompresiranje, ipd.
Re: Ripanje glasbe z neta
jaz uporabljam stream ripper....
Doctor DJ napisal/-a:torej, nic kompliciranja prosim, in prosim samo tisti ki so oz. delajo s tem.
poslusam z WinAmp-om
hvala.
lp, Doc
zrihtau
enostavn k pasul, ce ga znas nardit
program je: EASE MP3 Recorder, pa se serijsko potegnes pa laufa 100 na uro
nastavs da snema iz ktergakoli izvira zvoka, pa kvaliteta in format snemanja, vseeee
sam zalaufas programcek, pa win ampa al kaj druzga, mal nastavis v programu pa rec stisnes, delaaaa
lp
enostavn k pasul, ce ga znas nardit
program je: EASE MP3 Recorder, pa se serijsko potegnes pa laufa 100 na uro
nastavs da snema iz ktergakoli izvira zvoka, pa kvaliteta in format snemanja, vseeee
sam zalaufas programcek, pa win ampa al kaj druzga, mal nastavis v programu pa rec stisnes, delaaaa
lp