1. Servis Clio III 1.4 16V - kje?

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Seby_99

1. Servis Clio III 1.4 16V - kje?

Odgovor Napisal/-a Seby_99 »

Zanima me kje servisirat mojega clia, namrec mora biti v pooblascenem servisu, zaradi garancije in to. Imam 30k prevozenih in gre za prvi obisk, malo sem ze preverjal za cene, in pravijo 200eur naprej...ne vem lanski konec leta je bilo pa se 38k bivsih tolarjev.Aja pa kot zanimivost, lansko leto junija sem vpr koliko casa traja servis, so rekli 1,5h...no zdaj pa traja ze 2,5h...mal cudno to, aja pa vse te inf so iz RSL Levec.

Ali mislite da je cena realna za tak servis? Ali ima cela Renault mreza enotno tarifo? Pa na kater servis ga peljat, glede na to da sem iz okolice celja, ce ga je potrbno peljat mal dlje ni problema sam da je ok narejeno.
Uporabniški avatar
Andre|
Kraj: Ljubljana/Celje

Odgovor Napisal/-a Andre| »

Probi se pozanimat pr Strasku v Podplatu? Al pa ce ve kdo se za kirga?
Uporabniški avatar
scenicII
Kraj: Okolica Celja

Odgovor Napisal/-a scenicII »

Andre| napisal/-a:Probi se pozanimat pr Strasku v Podplatu? Al pa ce ve kdo se za kirga?
Enako priporocilo, avto pripeljes, se malo sprehodis po salonu in okolici, spregovoris kako besedo z glavnim gazdo, zavijes v bife in avto je gotov.... 8)

03 818-29-13 (vodja servisa)
Seby_99

Hvala za nasvet. sem se ze narocil. In sicer vodja servisa res prijazen, in glede na RSL se tudi bolj zasuknejo. Rekel je da servis stane 100-150eur, za moj model 120eur ter da je avto gotov v dobri 1 uri.

tko da druzba hvala za nasvet...
Uporabniški avatar
scenicII
Kraj: Okolica Celja

Odgovor Napisal/-a scenicII »

Samo vredi porihtaj pa porocaj o vtisih. :wink:
Uporabniški avatar
Andre|
Kraj: Ljubljana/Celje

Odgovor Napisal/-a Andre| »

Se mi je zdle, da bo kej takega. Jst sm nekoc pr RSLu isku dihtungo za kuferan pa so mi jo prodajal za enkrat drazji, kot pa sm jo pr Strasku kupu. Pa tud prijaznost je bla velik bolj vidna k pa pr RSLu. Tti v Levcu se majo za neki extra ocitno!
Seby_99

Evo servis uspel 8) . No danes mi je Strasek opravil prvi servis in sicer za 132eur. Z storitvijo sem zadovoljen, skozi sem lahko bil zraven in celo kaj vprasal...me niso nagnali za steklo kot ponekod to zahtevajo :evil: .

V glavenm priporocam vsem ki ste v dilemi kam na servis ali pa po kaksne dele...namrec mojemu fotru so sondo prodali za 55eur za megana...v RSL pa je komaj 120eur dovolj...tko mal v vednost
Odgovori