Torej... uciraj me je ustavil policaj in mu ni bil zgleda usec glas avta. Potem ko je prevohal prometno in voznisko je zacel bluzit o homologaciji za stranske spojlercke. Potem pa je sel gledat auspuh. Tam je sicer use original.. Tko da si mores mislt kasn obraz je naredu. Potem pa sem ga uprasal ce moras za zracni filter tut met hom. in je rekel da je to obvezno WTF, jst to prvic slisim
Je mel se kdo podobne probleme pa ce mogoce kdo ve a je to res al fanticek blefira?
V zakonu pise da se lahko kaznjujejo vse nehomologirane stvari na vozilo!
Nena pa pise tocno katere stvari so to! Tak da te ne more on kaznovat za kaksen spojlercek al pa kaj podobnega, samo policaj je pac policaj
Njihovi zakoni se med sabo kregajo.
Drugac so ze na zacetku leta sprejel zakon, da imas lahko sportni filter ampak samo direktno gor, brez kakrsnih koli cevi.
Zlo radi se pa sam sklicujejo kar je dodatno gor dano treba homologirat.
Mene k so nazadne ustavl, mi je moril, da bi mogu met homologirane zarnice, ker niso originalne in mi svetjo bolj belo (bucke, k mam renault 5) in na sprednji sipi zgoraj, mam 9cm crne nalepke, dovoljeno je 10cm oziroma odvisno od velikosti sipe. Bil je pa se mlad policaj in je rad pametoval.
Skratka ce filter nebi bil dovoljen bi ti ze mel poloznco za 400eur + brez tablc bil.
Dal sm 31eur men se zdi...al pa 21eur....ja peljes ga na LPP. Sam prvo se mors prjavt in te pol poklicejo kdaj prides tja. Pa seveda TĂśV mors met s sabo, drgac te bo vrgu.