Pozdravljeni
Zanima me, ce se je tudi pri nas vrsil vpoklic VS v letu 2006?
Slo je za model 3.0 dV6, kjer so preprogramirali racunalnik za vbrizg goriva in zamenjali rastezno posodo za hladilno tekocino.
V EU je to bilo konec leta 2006.
Vpoklic Vel Satis - je bilo tudi v SLO?
Re: Vpoklic Vel Satis - je bilo tudi v SLO?
mamomu napisal/-a:Pozdravljeni
Zanima me, ce se je tudi pri nas vrsil vpoklic VS v letu 2006?
Slo je za model 3.0 dV6, kjer so preprogramirali racunalnik za vbrizg goriva in zamenjali rastezno posodo za hladilno tekocino.
V EU je to bilo konec leta 2006.
Za VelSatis-a ne vem. Vem, pa za Megane letnike 2006. Da je bilo zelo dosti vpoklica za reprogramacijo racunalnika vbrizga.. Tu moj je bil vpoklican. A po reprogramaciji se mi zdi, da avto ne gre tako kot je sel prej. Bolj leno.
Gre se predvsem za motor dV6 3.0, ki je imel tezave z pregrevanjem na dolgih in hitrih relacijah ( Nemske avtoceste).
V zacetku drugega tedna namrec dobim VS, kupljenega v SLO z celotno servisno zgodovino, AMPAK raje preverim, kako je bilo z vpoklici.
Pri mojem VS so tudi pred 30000km menjali celoten motor. Kaj so taksne tezave s tem motorjem?
V zacetku drugega tedna namrec dobim VS, kupljenega v SLO z celotno servisno zgodovino, AMPAK raje preverim, kako je bilo z vpoklici.
Pri mojem VS so tudi pred 30000km menjali celoten motor. Kaj so taksne tezave s tem motorjem?