Ce kdo isce taprave zvocnike za PC!
Ce kdo isce taprave zvocnike za PC!
Je to prava resitev-sem bil sam skepticen,ampak vam povem da kvaliteta in kar je najbolj vazno mocan bass... seka ko fu******
Zvocniki Logitech Z-2300, 200W RMS, 2.1 THX
Ti genius so za popizdit
Za ta denar se mi zdi da malo vec kot 100eur sekajo kot pri norcih.
So vredni nakupa. Tudi Logitech Z-550 al kolk je model za 18k starega dnarja sekajo dobro. Ampak ti genius so iz lesa lepo zgledajo pa tud fajn sekajo. Vrjetno si jih bom nabavil.
So vredni nakupa. Tudi Logitech Z-550 al kolk je model za 18k starega dnarja sekajo dobro. Ampak ti genius so iz lesa lepo zgledajo pa tud fajn sekajo. Vrjetno si jih bom nabavil.
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
- SkratBolfenk
- Kraj: Zagorje ob Savi
Jaz sem mel Genius najprej doma zdej imam pa tale Logitech z-2200 in sem zlo zadovoljen. Je pa tko Geniusi so leseni in so bolj ali manj narejeni da jih lahko nabijas tudi cel vecer (moji so dali kar nekaj zurk cez) Basi so fenomenalni za tako ceno. Toplo priporocam nakup.
Logitech je pa glede kakovosti zvoka kaksno stopnicko ali dve vizje vendar pa niso narejni za dolgotrajno nabijanje. Woofer bo zdrzal, problem nastane pri namiznih zvocnikih ker se enostavno pregrejeno in zacnejo hrscati. Kromirana membrana se segreje tako mocno da je ne mores drzati... tko da vam ne priporocam nabijanja.. Pa skor enkrat so drazji.
Logiteche z-2200 boste lahko slisali na Kolpi jih mam vedno sabo na kakih piknik festah. Bomo sprobal base

Logitech je pa glede kakovosti zvoka kaksno stopnicko ali dve vizje vendar pa niso narejni za dolgotrajno nabijanje. Woofer bo zdrzal, problem nastane pri namiznih zvocnikih ker se enostavno pregrejeno in zacnejo hrscati. Kromirana membrana se segreje tako mocno da je ne mores drzati... tko da vam ne priporocam nabijanja.. Pa skor enkrat so drazji.
Logiteche z-2200 boste lahko slisali na Kolpi jih mam vedno sabo na kakih piknik festah. Bomo sprobal base
Re: Ce kdo isce taprave zvocnike za PC!
Ce koga zanima jih lahk zrihtam za 120eur. Nove iz trgovine.VIA napisal/-a:Je to prava resitev-sem bil sam skepticen,ampak vam povem da kvaliteta in kar je najbolj vazno mocan bass... seka ko fu******
Sam sem si jih tudi narocil.
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
ja, tele so res hudi, sam mislm da tale ozvocenje stane okol 450eurou....
Spletna trgovina Orange Audio - avtoakustika, zvočniki, ojačevalci in še več