Vijaki glave motorja

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Uporabniški avatar
Ziiga
Kraj: Ljubljana Bežigrad

Vijaki glave motorja

Odgovor Napisal/-a Ziiga »

Zanima me ce mogoce kdo ve s katero stevilko torxa losam glavo na F7P :?
Uporabniški avatar
nightmare
Kraj: Cerknica

Odgovor Napisal/-a nightmare »

Se mi zdi da 40.
Uporabniški avatar
Ziiga

Ja, za losat odmicne med dvema deloma. Ampak torxi prov za glavo motorja :?
Uporabniški avatar
nightmare

Je moznu da je 17?Ni ne,cist sm pozabu,je ze doug nazaj k sm sraufu.Ja pa zakaj te pa tu zanima?
Uporabniški avatar
Ziiga

ker morm nekak glavo dol odsraufat an :lol: :) In morm jet torx kupt ane je pa dost velk... n uc tm okol 50-60
Uporabniški avatar
nightmare

hh,pozabu da je tud tam torx,pardon.Ej res pojma nimam,se bom pa jutr pozanimu pa ti sporocim ce zvem.
Uporabniški avatar
Ziiga

No bi lepo prosu, ker kupvou pa nebi kr tk teh nastavkov za gedore kr 2 jurja pa useen ni mal :D noja z to.

Pa glede n to de kt poklic mas "avtomehanik" mogoce ves kuko srauf, kater ma pobrano glavo vn dubit.... povrtat s cem?... al kksn drug nacin
Uporabniški avatar
Dr_S

Odgovor Napisal/-a Dr_S »

Srauf ki ima pobrano glavo je najvecja jeba. Najboljs je ce imas
en tak "kljuc" ko udaris na njega in se malce obrne ta kljuc.

Drugace je pa bla na sux-u tema o tem kako odsraufat zarustan in posnet srauf. Je pa tud varianta da nasvasas drug srauf gor, pa pol odsraufas.
Go HARD or Go HOME
Uporabniški avatar
Ziiga

A mogoc ve, se da kupt Kontra srauf :D se prau de ma kontra navoj... deb ga lah notr usraufu pa obadva odtegnu :?
Wasabi
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Wasabi »

Sraufov z levim navojem se ne da kupiti v trgovini, tako so mi rekli v Merkurju. Znajdi se zmeri vtor za kljuc z kljunastim merilom. Naceloma je tako, ce prineses robo nazaj v trgovino z racunom in jim reces, da si napacnega kupil in bi ga rad zamenjal, to tudi naredijo. LP
Ass gas or grass, nobody rides 4 free!
Uporabniški avatar
Ziiga

Wasabi napisal/-a:Znajdi se zmeri vtor za kljuc z kljunastim merilom. Naceloma je tako, ce prineses robo nazaj v trgovino z racunom in jim reces, da si napacnega kupil in bi ga rad zamenjal, to tudi naredijo. LP
Ze ze, sam ni sans de pridm zrravn... ker je tm cirka 10 cm v globini... lukna okol je pa velka lih 3x3
Uporabniški avatar
Drmo
Kraj: Garage

Odgovor Napisal/-a Drmo »

Wasabi napisal/-a:Sraufov z levim navojem se ne da kupiti v trgovini, tako so mi rekli v Merkurju. Znajdi se zmeri vtor za kljuc z kljunastim merilom. Naceloma je tako, ce prineses robo nazaj v trgovino z racunom in jim reces, da si napacnega kupil in bi ga rad zamenjal, to tudi naredijo. LP
Te "sraufe" z kontra navojem prdajajo v obiju. Je pa en sit to. Ce prime, prime. Jest sm dva zlomu, pol pa ni sans da vn dobis, razen z orodjarskim svedrom za jeklo :? Tist za touct je pa tko narjen da k gor usekas se zavrt. Kje bi se ga pa dobil pa nebi vedu. Ga se nism vidu v bauhasu, merkurju, obiju,...si ga morm kr sposodt od soseda.
Enigma motorsport
Wasabi
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Wasabi »

Kaj pa service manual. Ziher bi moglo pisati.
Ass gas or grass, nobody rides 4 free!
Uporabniški avatar
nightmare

Ja jst sm meu tud utrgan vijak na glavi.Smo proval varit matico gor ni pomagalu,tku da smo pol kr prevrtal srauf,sam mors ful mirkat da ne zapnes u aluminij,pol pa lepu sz navojnimi svedri nou navoj urezat.
Uporabniški avatar
Ziiga

service manuala z f7p masino pa na velko zalost nimam ker ga nism najdu ... n servisu se pa se nism pozanimu :?

Tk de ce ma gdo bi bil zelo vesel ceb se ga dal poslt(pdf) al pa za posodt z fotokopije
Odgovori