Vijaki glave motorja
Vijaki glave motorja
Zanima me ce mogoce kdo ve s katero stevilko torxa losam glavo na F7P 
Sraufov z levim navojem se ne da kupiti v trgovini, tako so mi rekli v Merkurju. Znajdi se zmeri vtor za kljuc z kljunastim merilom. Naceloma je tako, ce prineses robo nazaj v trgovino z racunom in jim reces, da si napacnega kupil in bi ga rad zamenjal, to tudi naredijo. LP
Ass gas or grass, nobody rides 4 free!
Ze ze, sam ni sans de pridm zrravn... ker je tm cirka 10 cm v globini... lukna okol je pa velka lih 3x3Wasabi napisal/-a:Znajdi se zmeri vtor za kljuc z kljunastim merilom. Naceloma je tako, ce prineses robo nazaj v trgovino z racunom in jim reces, da si napacnega kupil in bi ga rad zamenjal, to tudi naredijo. LP
Te "sraufe" z kontra navojem prdajajo v obiju. Je pa en sit to. Ce prime, prime. Jest sm dva zlomu, pol pa ni sans da vn dobis, razen z orodjarskim svedrom za jekloWasabi napisal/-a:Sraufov z levim navojem se ne da kupiti v trgovini, tako so mi rekli v Merkurju. Znajdi se zmeri vtor za kljuc z kljunastim merilom. Naceloma je tako, ce prineses robo nazaj v trgovino z racunom in jim reces, da si napacnega kupil in bi ga rad zamenjal, to tudi naredijo. LP
Enigma motorsport