aja v emmi siGasilec napisal/-a:Jaz tekmujem v espl 1 woofer. V Kocevju sem nameril 128 db na 3. komad iz emma cd-ja.drhouse napisal/-a:Street-A? Kolk pa kej dB?Gasilec napisal/-a:Ko bo denar, ker ojacevalec bom kupil taksen, da mi bo se naslednjo sezono prisel prav.
Clio - montaza
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Tudi pri meni se nekaj ze dogaja, ceprav ne vem zakaj se Cliota sploh rihtam ker kmalu pride drug avto za katerega je bila prvotno namenjena vsa nova oprema
Najprej sem naredil panele za 1Ă—16, precej podobne tistim iz lanske sezone vendar niso igrali v vrata. Notri so sli Alpine sxs katerih je bil prvotni namen glavno, da ne bo tisina v avtu. Sistem tudi ni docakal vgradnje ojacevalca, ker so se prej spremenili nacrti.
p.s. zvocniki Alpine in paneli so tudi naprodaj

V tem casu kupil DD w6.5lt in bil prevec neocakan, da bi jih slisal v avtu za sezono 08, sem se lotil izdelave panelov za Cliota. Ce bi hotel, da bi zadeva igrala v vrata bi imel se kar nekaj dela z vrati in tapeto, tako da sem se raje odlocil kar za sistem "skatle".

Najprej sem naredil panele za 1Ă—16, precej podobne tistim iz lanske sezone vendar niso igrali v vrata. Notri so sli Alpine sxs katerih je bil prvotni namen glavno, da ne bo tisina v avtu. Sistem tudi ni docakal vgradnje ojacevalca, ker so se prej spremenili nacrti.
p.s. zvocniki Alpine in paneli so tudi naprodaj

V tem casu kupil DD w6.5lt in bil prevec neocakan, da bi jih slisal v avtu za sezono 08, sem se lotil izdelave panelov za Cliota. Ce bi hotel, da bi zadeva igrala v vrata bi imel se kar nekaj dela z vrati in tapeto, tako da sem se raje odlocil kar za sistem "skatle".

Clio RS
Pa se je zadeva le premaknila do te faze, da sedaj igra
To je to bi se lahko reklo, kable zadaj bom se malo pospravil (ko napeljem se en kabel za sub amp), spredaj na 16-tke pride se en okrasni dodatek in konec s Cliotam, potem pa drug projekt z avtom ki ima bolsi potencjal.
Pride pa v kratkem se kaksen filmcek pa slika visokotoncev

Pride pa v kratkem se kaksen filmcek pa slika visokotoncev

Clio RS