klima ?
Lahko ti samo recem da ne pase.
Mam doma klimo od 1.4 in sem imel iste nacrte,pa popravic povedan nevem kam bi notr pozokov kompresor.
Najbolj se ti splaca dobit tako klimo kot so jo italjani not vgrajeval naknadno,tm pride kompresor lih pred pod kolektor.
Skrbi naj te pa raje zarad hlajenja kot alternatorja. Ker 16v s klimo ma veliko vecji hladilnik(tolk velk da so ga postran montiral.Mocnejsi alternator ima 19ka s klimo najbrz na racun elektricne sevo pumpe.
Kokr ma pa original varjanta je pa komad dela,ker na mesto kjer imas servo pumpo pride klima kompresor,nad menjalnik pa elektricna servo pumpa.To pomeni da bi mogu se cevi za servo prestavlat.
Vgrajevanje klime je kr resen poseg,sej se jest isto poskusam lotit ampak kr odlasam.
Mam doma klimo od 1.4 in sem imel iste nacrte,pa popravic povedan nevem kam bi notr pozokov kompresor.
Najbolj se ti splaca dobit tako klimo kot so jo italjani not vgrajeval naknadno,tm pride kompresor lih pred pod kolektor.
Skrbi naj te pa raje zarad hlajenja kot alternatorja. Ker 16v s klimo ma veliko vecji hladilnik(tolk velk da so ga postran montiral.Mocnejsi alternator ima 19ka s klimo najbrz na racun elektricne sevo pumpe.
Kokr ma pa original varjanta je pa komad dela,ker na mesto kjer imas servo pumpo pride klima kompresor,nad menjalnik pa elektricna servo pumpa.To pomeni da bi mogu se cevi za servo prestavlat.
Vgrajevanje klime je kr resen poseg,sej se jest isto poskusam lotit ampak kr odlasam.

Klima verjetno ne bo pasala, se ti bolj splaca dobit tako, ki so jo naknadno vgrajevali na 1.8 16V motor. Z montazo je sicer kr nekaj dela, ampak tak hudo pa tudi ni, ko sm jst montiru kolegu v avto sem bil fertik v 1 dnevu (cca 10ur sraufanja). Original pa ti skoraj ne priporocam edino ce bi res vse dobil zraven, ker pride druga servo pumpa, drug kiler, itd.. vglavnem veliko vec dela kot pa pri tisti za naknadno vgradnjo.
zelo lep odgovor trenutno sm lih povleku iz 19 1.4 vn klimo in vidim da sm zastonj delal 3 ureprivatnik napisal/-a:Klima verjetno ne bo pasala, se ti bolj splaca dobit tako, ki so jo naknadno vgrajevali na 1.8 16V motor. Z montazo je sicer kr nekaj dela, ampak tak hudo pa tudi ni, ko sm jst montiru kolegu v avto sem bil fertik v 1 dnevu (cca 10ur sraufanja). Original pa ti skoraj ne priporocam edino ce bi res vse dobil zraven, ker pride druga servo pumpa, drug kiler, itd.. vglavnem veliko vec dela kot pa pri tisti za naknadno vgradnjo.
je res da je stara ma je res da je ze odplacana RENAULT19 1.8-16V
- Guano_Apes
tule je neki...sam p tut ni use...
http://www.bolha.com/oglas1137854
http://www.bolha.com/oglas1137854