clio dCi privilege lux 82km
Saj jaz tam se tudi nisem imel tezav (Nikoli mi ni noben popisal vseh moznih stevilk, ena je bila dovolj)...Ampak sem naletel ravno na enega norca dipl. inz...Sta pa se 2 mlada, ki sta kul!
Tja vec ne grem, ker kolegu so tudi nekaj komplicirali zaradi neke malenkosti! Se bom raje na LPP zapeljal, ko bom vgradil fedre! Jaz nisem mel druge izbire, mi je zal da sem vnaprej placal pregled! Mogel bi rect, da placam na koncu!
Tapicirung pod sedezem pa se tak ne vidi, sem nazaj naredil... Pa se sedez je prek!
@Tadej- Kok si pa ledice razporedil notri?
Kje to mislis? Ce v prtljazniku sem dal tri noter in jih razporedil na pribl enako razdaljo!
Tja vec ne grem, ker kolegu so tudi nekaj komplicirali zaradi neke malenkosti! Se bom raje na LPP zapeljal, ko bom vgradil fedre! Jaz nisem mel druge izbire, mi je zal da sem vnaprej placal pregled! Mogel bi rect, da placam na koncu!
Tapicirung pod sedezem pa se tak ne vidi, sem nazaj naredil... Pa se sedez je prek!
@Tadej- Kok si pa ledice razporedil notri?
Kje to mislis? Ce v prtljazniku sem dal tri noter in jih razporedil na pribl enako razdaljo!
Danes mi je uspela nova modifikacija mojega clia
Montaza zadnjega odbijaca od Cliota RS! Par dni nazaj pa sem montiral tablice brez okvirja!
Nekaj fotk...
Star odbijac (Pred zacetkom dela)

Punca mi je vmes popravljala bele pikice od kamenckov po pokrovu motorja z barvo, ki je ostala od barvanja!

Zadnji del po demontazi odbijaca!

Nov odbijac ze caka na mizi!

Se zadnje ciscenje in montaza bo gotova!

Pa se nekaj fotk zadnjega dela z novim odbijacem! Malo zgleda hecno, ker se nimam nic znizanega! V prihodnosti bom znizal!

Edino nove zadnje koloteke se kupim pa bo! Stari niso dobro pasali! Zdaj tak nebo dezja...
Nekaj fotk...
Star odbijac (Pred zacetkom dela)
Punca mi je vmes popravljala bele pikice od kamenckov po pokrovu motorja z barvo, ki je ostala od barvanja!
Zadnji del po demontazi odbijaca!
Nov odbijac ze caka na mizi!
Se zadnje ciscenje in montaza bo gotova!
Pa se nekaj fotk zadnjega dela z novim odbijacem! Malo zgleda hecno, ker se nimam nic znizanega! V prihodnosti bom znizal!
Edino nove zadnje koloteke se kupim pa bo! Stari niso dobro pasali! Zdaj tak nebo dezja...
- clio_dizel
- Kraj: Vrhnika
Zaenkrat zadnji konecclio_dizel napisal/-a:super zgleda![]()
a misles cel avto preoblect v RSa, al si samo zadni konec hotu mal pozivet?
Imam pa v nacrtu celoten avto
Sem nasel enega podobnega na netu...Samo je angleski...

Bom se videl, ceprav tako mesano tudi ne zgleda slabo! Imam se ene stare pragove doma od fazerja...
- Citroenovc
- clio_dizel
- Kraj: Vrhnika
Verjetno bom menjal zracnega pa od kabine...Strosek tak ni velik, ker so ti filtri poceni! Morem se samo pogledat kje se nahajajo, ker pri dizlu se nisem menjevalclio_dizel napisal/-a:pomoje bi ga kr mogu. odpri pa poglej, sej je cist simpl. pa zracnega tut nebi blo slabo...
Kaj pa naftni?
---
glede izpuhov pa mi je vsec takole:
Modificiran izpuh od Cliota 182 (Cat-back Janspeed Exhaust) Baje najboljsi aftermarket za RS-a...
http://www.youtube.com/watch?v=qhp1hzH9l7o