KATERE AMORTIZERJE

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Uporabniški avatar
Citroenovc

Odgovor Napisal/-a Citroenovc »

LAGUNA11 napisal/-a:Ok se vedno ne vem so boljsi plinski ali oljni??kayaba na eurotronu 65 plinski/71 oljni.Original gor so baje plinski.Na Renoju so mi dali ceno 103 Eure za enega???pa se neke oznake naj bi mu posredoval.Ni vedu ali so plinski ali ...hebi takega trgovca.
Boljsi (novejsa razlicica) so plinski. Zanimivo, da so cenejsi kot oljni. Za Safa so drazji.
OK

LP

Primo?ć
Uporabniški avatar
sLOVEnec
Kraj: Žalec

Odgovor Napisal/-a sLOVEnec »

Koliko pa te je prisel tale test na AMZS?
LAGUNA11

Odgovor Napisal/-a LAGUNA11 »

[quote="sLOVEnec"]Koliko pa te je prisel tale test na AMZS?[/quo
Test so mi opravili brezplacno(sem clan AMZ), sicer pa mislim da nekaj placajo tudi clani.
Je pa zanimljivo , priporocajo mi plinski MONROE REFLEX 76 EUR kos(3 leta garancije), pred Kayaba oljni 71 EUR kos ???Original pa je 103 Eure????????????????????
Uporabniški avatar
Citroenovc

Ja priporocajo ti Monroe, ker je plinski.

V kateri trgovini so ti pa te cene podali? (jaz tudi iscem pa da vidim, kje se kaj nudijo Monroe in/ali Kayaba)
OK

LP

Primo?ć
Uporabniški avatar
miko 55
Kraj: L . J .

Odgovor Napisal/-a miko 55 »

jest nism vedu kaj bi vzel, pa sem na koncu na monroe pristal. bom v petek na lokalcu pa bomo testne voznje mel. je ostalo vse stock oprema
LAGUNA11

amortizerji

Odgovor Napisal/-a LAGUNA11 »

Cene pri OLEF-u.Dostava door tu door gratis.Podobne cene tudi v Evrotonu.Ti Monroe reflex naj bi bili boljsi.Ce kdo dobi cenejse , naj sporoci...
Uporabniški avatar
miko 55
Kraj: L . J .

Odgovor Napisal/-a miko 55 »

ce kaj pomaga. monroe reflex: 2 x prednji+2 x zadnji+2x prednji fedri =330eur v potokar ( uvoznik za monroe, parmova v lj in na navedeno ceno se 10% popusta zdilal ) torej 300eur. velik dnarja velik oprijema :D :D
Uporabniški avatar
Citroenovc

Re: amortizerji

LAGUNA11 napisal/-a:Cene pri OLEF-u.Dostava door tu door gratis.Podobne cene tudi v Evrotonu.Ti Monroe reflex naj bi bili boljsi.Ce kdo dobi cenejse , naj sporoci...
Ja jaz imam moznost zase uveljavit v Eurotonu -30% ... zato so mi tudi zanimiv aftermarket amortizerji ;)
Drugace je za mojega Safa razlika v ceni med "Renault" amortizerjem (mislim pa da je to Monroe v resnici) in Monroe/Kayaba/ips - cca 5Eur/kom ...
OK

LP

Primo?ć
Odgovori