??arnice za armaturo in ostalo...
No dans sm se kolegu v meganu ph1 zamenju tiste male zarnce in so vseposod v cepkih in so tud pr njemu sle ven zelo na tezk. Eno sm sicer zdrobil, ker je nism mogu ven dobit, ampak dela mu pa zdej vsa osvetlitev - prvic odkar ma ta avto
. Zdej pa pravi, da sveti notr tak k da bi mel lucke na bozicni jelki przgane! 
Mene pa zanima kje so pr Clio 16V sraufi za stevce ven vzet. Bi rad zamenjal zarnice za zasloncek za zunanjo temperaturo. Pa sem pogledu pa sta zgori na stevcih 2 torksa. Kej vec pa na pamet ne bi probaval. Tako da ce kdo ve kak je postopek za dobit ven stevec in kje so ostali sravfi nej prosim napise in mi morda prispara malo casa. Predvsem spodnji me matrajo. A je treba se armaturo okol volana podret?
Clio 2.0 16V Williams 94'
"Moj avto zgleda serijski od daleč, a je daleč od serijskega..."

"Moj avto zgleda serijski od daleč, a je daleč od serijskega..."

Ja stevc je prisraufan z 2-3 torksi. Naprej odsraufi torkse na zgornjem delu armaturke, potem pa se un pokrov volanskega mehanizma. Ce je okol mal placa ti tist potem dost pomaga, ko se armaturka ven jemle. Drugac pa je mel moj se 2 vijaka od zgornjega dela armaturke skrita pod pod tem pokrovom volanskega mehanizma. Tak da vseen dej tist dol in dober poglej, kot pa da kej na silo ven jemles in zlomis kej.