evo toj to.... po dveh urah na lpp-ju sem homologeral feltne in fedre in placal 48eur ...slo vse kot mora iti ... tut tehnicnga naredu placu 32eur sedaj moram samo se cestnino it placati do konca leta in bo vse kot mora biti! aia pa se kartonck upam da prej dobim k sm tm mal pojamru na saltrju ce se da pohitet k grem na morje pa to ... pa reku prjazn gospod ( edini na LPP-ju ) da ni problema da bo reku gor da mi poslejo cimprej ! tko da hvala vsem za paperje in pomoc in drzanje pesti! hvala! lp
amm ja vem scrat da so gume mal drazje.. raj se se ne zanimam za ceno drugac pa ET prebere dol s feltne... en gre dol v jask prebere drug pise potem pa se un direktor samo pogleda ce se vse ujema... rabs met pa obvezno tudi list od optike ce ne samo letis kot je en pred mano...
dizl generalko hja... lpp pa to sj ves letanje sm p ke pa cakanje v vrstah..bla bla.... kukrkol zdj se bom bl mirno vozu
am jak ukr sm pogledu vse prov pise.... ampk dizl treba najprj dobit megana nazaj pol se bomo p legalno vozil..megan gre na dopust za en dan p pride homologacija nmors d vrjames
Ima kdo TUV za feltne AWS Formula, 15", 7J za Clio II 1.5 DCI?
Firma nima svoje spletne strani, na netu ni nic Par strani nazaj je nekdo napisal, da je mozno homologirat TUV od drugih felten enake dimenzije? A je to res?
_Clio_ napisal/-a:Ima kdo TUV za feltne AWS Formula, 15", 7J za Clio II 1.5 DCI?
Firma nima svoje spletne strani, na netu ni nic Par strani nazaj je nekdo napisal, da je mozno homologirat TUV od drugih felten enake dimenzije? A je to res?
najprej se ti morm ZELO LEPO zahvalit k si najdu tole temo mi... lih prejle sm jo iskal pa je nism nasel
glede homologacije..pa ja naj bi drzalo to ja samo da se stevilke ujemajo pa gres lahko z drugimi homologirat..te pa gor nataknes..
KBA nwm kaj pomeni ... in ja mehankar na LPP ti bo su pod avto gledat na feltne cifre jih prepisal na listek .. dal ta listek drugemu kontrolorju .. ta pa primerja stevilke z TUVom in ce se ujemajo stima in naredis