To z ugasanjem merilnikov se dogaja tudi meni (in se nekaterim znancem, ki imajo cliota 3). To se mi zgodi priblizno 1x na 2 meseca. Avto ugasnem, ponovno vzgem in vse dela normalno, vcasih pa je dovolj ze samo vklop ter izklop luci.
Ne vem pa zakaj se ni bilo vpoklica zaradi tega, saj mi je prodajalec (in serviser) ze pred pol leta zatrdil, da zaenkrat zbirajo se podatke o tem in da naj bi bil v kratkem vpoklic.
Je pa to stvar, ki moti predvsem ponoci ko moras voziti po obcutku za hitrost.
JaaN napisal/-a:To z ugasanjem merilnikov se dogaja tudi meni (in se nekaterim znancem, ki imajo cliota 3). To se mi zgodi priblizno 1x na 2 meseca. Avto ugasnem, ponovno vzgem in vse dela normalno, vcasih pa je dovolj ze samo vklop ter izklop luci.
Ne vem pa zakaj se ni bilo vpoklica zaradi tega, saj mi je prodajalec (in serviser) ze pred pol leta zatrdil, da zaenkrat zbirajo se podatke o tem in da naj bi bil v kratkem vpoklic.
Je pa to stvar, ki moti predvsem ponoci ko moras voziti po obcutku za hitrost.
mam predlog....kaj ce bi tisti, ki imamo te tezave na renault LJ poslali dopis....in naj se malo zmigajo.....konec koncev garancija drugo leto pretece.....in nismo kupili "sevroleja" ampak renault.....kaj menite
No, moj prvi post tukaj na tem forumu.
Sam imam Cliota 3, starega ravno eno leto. Meni se je to pricelo dogajati takoj prvi teden, ko sem avto dobil.
Takoj sem pricel tecnariti na servisu, naj nekaj naredijo in vedno sem dobil odgovor, da je "resitev v teku".
Tam sem bil ene 4x zarad tega, pa zmer je klical na Renault Slovenija in zmer isti odgovor.
Zdaj nisem tecnaril nekaj mesecev, lucke pa se niso prizigale tu in tam. Ker sem imel poln kufer tega obljubljanja, sem pred 14 dnevi preko spletne strani poslal reklamacijo in napisal po moje res grozilno pismo, da se mi je po treh dneh nekdo javil po mailu, cez nekaj dni pa sem prejel se telefonski klic iz Renault Slovenija.
Vceraj so mi zamenjali stevec, sicer ne morem se rect a je vredu al ne, samo to kar sem slisal, me je razkurilo.
Bojda (pac cveke) obstajajo brezhibni stevci, ki jih zamenjajo samo strankam ki res tecnarijo in se bojijo da bomo sli do konca, pri ostalih pac cakajo da je cas garancije mimo... zal...
Torej dajte poslati mail, to je se najmanj kar lahko storite.
Sicer ne vem kako bo s stevcem, vsaj premaknilo se je nekam.