ze spet ta laguna II

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
lagunec

Odgovor Napisal/-a lagunec »

cisto nov
lagunec

Odgovor Napisal/-a lagunec »

no pa se je zacelo, imam 62kkm pa se ze slisi turbina, sem malo povprasal okoli po servisih pa imajo kar razlicne cene od 1.100 E do 900E za turbino plus delo in ostali material seveda, nekje so mi celo izracunali da za menjavo turbine naj racunam okoli 3.000 E ali pa se malo vec. Torej zaenkrat se slisi samo ko malo pribijem gas in ga spustim med voznjo se ni hudega, samo ne vem kako dolgo bo se zdrzala, gotovo imate izkusnje s tem, eden od mojstrov mi je rekel, da se ni tako kriticno, da se jo sicer slisi samo da bo do jeseni se dobra, ker pa grem cez en teden na daljso pot si ne upam razkirati ali pac naj?
dolenc

Odgovor Napisal/-a dolenc »

Mah klinca je reskirat, ce enkrat nisi siguren v avto. Vsaj pri meni je tako. Jaz sem sel tudi letos z meganom na dopust, Laguna je pa na parkingu cakala...ker je vodna crpalka piskala. Zal. Nisem pa upal s taksnim avtom na dopust, da se bom tresu cel dopust kje bom ostal....
Uporabniški avatar
RS-sport
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a RS-sport »

sLOVEnec napisal/-a:Torej obnovljenen kompresor te je prisel 540eur? ali cisto nov?

No evo rezultat: zamenjal sem kompresor tako, da sem nabavil novega za 540EUR delo je bilo se 100 EUR, zadeva pa sedaj dela neprimerno bolje v primerjavi z prej, avto lepo tece tudi ko vklopim klimo se zana vklop potem pa nic vec, nobebega tresenja ali ropotanja avto je postal zivahen, skratka velika razlika, res pa je da zadeva stane sam kaj ces ce ze imam tak avto potlej naj tudi dela tako kot je treba.
RS-sport
Odgovori