clio dCi privilege lux 82km

Predstavite Vašega Renault-a
Odgovori
Uporabniški avatar
Mark
Kraj: Maribor - Sl.Bistrica

Odgovor Napisal/-a Mark »

Med vikendom sem mel malo casa in sem se spravil menjat osvetlitev tablice in prtljaznega prostora... Navadne zarnice sem zamenjal z belimi visokosvetlecimi ledicami!...

Bela svetloba ful dobro zgleda (Xenon look) in se manj energije porabijo led diode...

Nekaj fotk...

SlikaSlikaSlika

SlikaSlika
tinka
Kraj: maribor

Odgovor Napisal/-a tinka »

ej mark kje si to nabavil, super zgleda
tcg...renault clio
Uporabniški avatar
Mark

tinka napisal/-a:ej mark kje si to nabavil, super zgleda
To sem naredil sam :D Navadno zarnico sem dal ven in not zmontiral (prispajkal) bele visokosvetlece ledice :D

Ce kdo rabi, lahko dobi diode pri meni...
tinka
Kraj: maribor

Odgovor Napisal/-a tinka »

Kako pa si naredil to, mislim stropno lucko odsraufal al kako, mogoce se bom jaz danes malo zabavala s tem
tcg...renault clio
Uporabniški avatar
Mark

Tisto na slikah ni stropna lucka... Imam pa tudi menjano ja, samo nisem slikal...

Ni tezko, samo dol vzames... Odvisno kak mas narejeno, ker nimajo vsi clioti enako (mas razlicne tipe zarnic)...Na straneh potegnes dol, da taksni zatici spustijo ali pa das nekaj tankega pod sipico, da jo dol dobis. Potem das tisto zarnico ven in diode nalotas not...

Jaz ponavadi vse odklopim iz avta in spajkam noter za mizo, potem pa priklopim nazaj...
Uporabniški avatar
vepar
Kraj: nm

Odgovor Napisal/-a vepar »

pa das za vsako led svoj upor al vezes 4 zaporedno.

ker sem te tvoje led vezal po 4 zaporedno pa so v 14dneh pocrkale...
vel satis 2.2dci privilege fahrer----hvalabogu nič več :D
Uporabniški avatar
Mark

Pred vsako daj svoj zascitni upor, ker drugace ni dobro za njih... To vsake hitro crknejo.

Nikoli ne vezi vec diod skup... Ce mas 10 diod das pac 10 uporov... Zivljenska doba ledic je do 15 let! Meni na prejsnjem cliotu ni nobena crknila v parih letah!
Uporabniški avatar
Mark

Tako, stekla sem koncno homologiral in to po enem mesecu... Nisem se mogel prej na RTI spravit... Vedno je nekaj vmes prislo :a2_grinn

Policaji tukaj ne gnjavijo... Na prejsnjem v 2-3 letih nisem rabil nikol pokazati papirjev...

Placal sem 47eur, vendar sem bil razocaran nad delavci! En me je vec, kot pol ure zabaval in se vtikal v malenkosti in vse stevilke v avtu popisal... Preveril je tudi vsa mesta, kjer je bila napisana stevilka sasije, celo pod sovoznikovim sedezem, kjer sem mu moral en kos tapicirunga ven odrezat :shock: Pa se nozka mi ni hotel dat, je rekel ce nimas s cem odrezat pa pridi nazaj, ko bos imel... Potem tudi jaz nisem bil vec prijazen in sem rekel, da nikamor ne grem in sem sel v tajnistvo po skarje!!! To je poseg v mojo lastnino...

Kot, da sem avto vkradel :mad: Pred leti je trajalo vse skupaj 5 minut...

Na koncu me je spustil in sem dobil nov kartoncek...Vendar na RTI me ne vidijo vec :evil:
Uporabniški avatar
Drmo
Kraj: Garage

Odgovor Napisal/-a Drmo »

To pa nevem ce si prou naredu da si su tapicirungo rezat :a2_1wtf Kaksna nesrmanost, kaj pa mislijo da so. Rajs bi se odpeljal pa bi sel v Lj :roll: No ja, jest sm jest, ti si pa ti :roll:
Enigma motorsport
Uporabniški avatar
Mark

Ja saj jaz tudi nisem mogel verjet, ampak to se je dejansko zglodilo! Prvo sem rekel, da ne bom odrezal pa se je clovek kar obrnil in sel! Pa sem rekel, ce ni dovolj da je pogledal prejsnje cifre pa se je delal kar gluhega in rekel, ce ga nisem razumel! :mad:

Potem se je rekel, da ce nocem sam odrezat pa naj grem na Renault servis :shock:

Enostavno nisem imel takrat druge moznosti, ker clovek je vstrajal in sel v kabinet! Potem sem ga moral se nazaj klicat!

Ce nebi ze vnaprej placal, bi se od jeze 100% obrnil in sel! Se sreca, da sem sel sam, ker punca bi znorela!

Kar sem odrezal se ne vidi, ker je pod sedezem in sem nazaj zakril...
Uporabniški avatar
clio_dizel
Kraj: Vrhnika

Odgovor Napisal/-a clio_dizel »

ja kr rezat je treba avto na homologaciji :a2_1wtf
scrat
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a scrat »

Je** bi jim vse po spisku...rezu, a bi. Si ti nor. res WTF :?: :?
Uporabniški avatar
MaTe0
Kraj: Pohorje

Odgovor Napisal/-a MaTe0 »

To te je mel en konkretno za norca. Ne smes se jim tak pustit ker mislijo da so boga za jajce primli. No jaz se nisem mel z njimi nic problemom zdaj ko sem bil 2x. Vrjetno tudi vec ne rabim it :D
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
Uporabniški avatar
Tadej
Kraj: Kočevje

Odgovor Napisal/-a Tadej »

Kok si pa ledice razporedil notri?
Uporabniški avatar
killah bee
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a killah bee »

Kar se tice homologacije. Sel bi do direktorja in mu povedal za problem in odnos njihovega delavca do stranke. Sploh pa ti ne sme rezat avta, ker potem takem ga ce hoce po spisku in pravilih delat, razmontirat cel avto.

Potem takem, naj ti pa se za nov poden dajo, ce ga mors ze rezat.

Bi mu pa sigurno rekel na tak odnos, da ga bom razmontiral jest po sihtu. Ceprav nisem take narave :?
Odgovori